0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001racari112Liga a 4-a se mișcă! Majoritatea echipelor au început pregătirile pentru noul sezon competițional! Zi de zi, pe site-ul nostru aflați tot ce este mai important, din fiecare tabără! Astăzi, avem noutăți de la alte patru formații! Intră și vezi tot ce te interesează! Doar la noi găsești actualizări, la fiecare 24 de ore!

 

CS Coada Izvorului
Și-a reluat pregătirile sâmbătă,14 iulie. Lotul va fi întărit cu 4-5 jucători de la FC Potlogi. Revine în lot Floricică.

 

CSM Fieni
Încă nu şi-a reluat pregătirile, urmând s-o facă undeva către sfârşitul lunii sau pe 1 august.

 

FC Brezoaele
După primul meci amical (n.r. - remiza cu Odobeşti): „Trebuie să ne (re)organizăm cumva, pentru că nu merge aşa!” (Mădălin Ioniţă - antrenor)

Are antrenor nou! Mădălin Ioniţă revine pe banca tehnică cu un obiectiv clar: locurile 1-6, deocamdată la finele turului! Din vechiul lot vor rămâne cel mult 10-11 jucători, alţi 6-7 urmând să vină împreună cu noul antrenor. Reluarea pregătirilor este programată pentru 19 iulie.

 

Gloria Corneşti
A sunat reunirea lotului, reluându-şi pregătirile în vederea primul meci oficial - programat pe 1 august, în primul tur al Cupei României - faza naţională. „Până la meciul de Cupă vom juca cel puţin un meci amical”, ne-a declarat Nelu Radu.
Și-a reluat pregătirile marţi, 17 iulie. Va susţine primul meci amical înainte cu o săptămână de etapa I din Cupa României, cu CSO Plopeni.

 

Luceafărul Dragomireşti
Și-a reluat pregătirile pe 21 iulie, dar n-a putut susţine amicalul cu Voinţa Perşinari, găsind în ultimul moment un partener de Liga a 6-a - Dacia Hulubeşti. În program, Luceafărul are un amical pentru joi, 26 iulie şi altul pentru 28 iulie, aşteptând confirmările adversarilor

Și-a programat reunirea lotului pentru 22 iulie.

 

Olimpicii Ulmi
Se numără printre echipele invitate de organizatori la Cupa Secerişului, de la Şelaru, alături de două echipe de Liga a 4-a - Recolta Gura Şuţii şi Voinţa Vişina.

Ionuț Iugulescu s-a înțeles cu cei de la Olimpicii Ulmi. Echipa s-a reunit și a început antrenamentele. Pe 25 iulie este programat amical cu Ulmi II, iar pe 28 iulie cu Roberto Ziduri. Echipa se va baza cam pe același lot din sezonul trecut, mai puțin portarul Radu Ungureanu, care se pare că a ales… județul Prahova.

Poartă discuţii cu Ionuţ Iugulescu pentru preluarea băncii tehnice.

 

Petrolul Târgovişte
„Abia am intrat în vacanţă ca lumea! Deocamdată nu ne-am decis asupra reluării pregătirilor” - Gogu Bucurică

 

Progresul Mătăsaru
Și-a reluat pregătirile, deşi anunţa cu ceva vreme în urmă că reunirea lotului se (tot) amână. A juca deja la PCM Ungureni, pe 29 iulie va disputa un amical la Viitorul Găeşti. Cu o săptămână înainte de startul Ligii a 4-a, un ultim amical cu urban Titu.

Aşteaptă confirmarea bugetului pentru sezonul viitor şi abia după aceea îşi va relua pregătirile. Primul meci amical, duminică, 22 iulie, cu PCM Ungureni, în deplasare, după care la finalul săptămânii viitoare, va susţine încă un meci de pregătire cu Viitorul Găeşti.

 

Recolta Gura Şuţii
Va participa duminică, 29 iulie, la „Cupa Secerişului” de la Şelaru, unde va susţine două meciuri.

A avut primul meci amical în deplasare, cu Atletic Bradu. Obiectiv - acelaşi ca anul trecut.

 

Roberto Ziduri
Moțoi a semnat cu Ziduri! 


Încearcă să-l transfere pe fundaşul Mirescu (CS Baloteşti), dar trebuie să treacă peste... „oferta” Unirii Răcari! Roberto joacă la Voineşti, cu Sportul din localitate - returul amicalului de săptămâna trecută.

Și-a reluat pregătirile joi, 19 iulie, la Titu, unde a susţinut un prim meci amical, cu Sportul Voineşti. Următorul meci amical pentru Roberto pe 26 iulie, la Voineşti, cu Sportul, returul amicalului de la Titu. Pe 28 iulie, amical cu Olimpicii Ulmi.

 

Sportul Voineşti
A jucat un nou amical, pe 22 iulie, cu Viitorul Văleni 7-3

Și-a programat reunirea lotului duminică, 15 iulie, când a susţinut şi primul meci amical, la Şotânga, cu Cetatea Târgovişte.

 

Unirea Bucşani
Și-a stabilit de pregătire până la startul sezonului competiţional: 1 august - reunirea lotului; 4 august - meci cu Viitorul Odobeşti; 11 august - meci cu Viitorul IL Caragiale; 15 august - amical de ziua comunei Bucşani, cu o echipă de Liga a 3-a (n.r. – probabil, Flacăra Moreni)

Schimbare în programul “spartanilor”: Marius Zidăroiu a plecat de la echipă! Se pare că după plecarea lui Marius Zidăroiu de la Bucşani, “spartanii” s-au cam… împrăştiat”. Ba mai mult, revine şi începe să prindă… curaj vechea Glorie Bucşani! După Unirea Ungureni şi Unirea Bucşani?

 

Unirea Colibaşi
Și-a reluat pregătirile duminică, 22 iulie. Primul amical, pe 29 iulie, cu Fortis Valea Lungă.

Vasile Petre este pe banca tehnică. O noutate: a revenit Gabi Paraschiv la echipă!

 

Unirea Răcari
Și-a întărit lotul cu Huţuşoru (jucătorul celor de la FC Aninoasa, dar care a jucat la Perşinari), L.Plăcintă (Flacăra Moreni), Daniel Neagu (Sport Team Bucureşti), Bicher (Petrolul Târgovişte).

Reunirea lotului a fost programată pentru joi, 19 iulie, ora 19,00 - la stadionul din Răcari. Gusti Voinea - una dintre noutăţile din lotul noii promovate, şi-a propus, nici mai mult, nici mai puţin, o... dublă promovare! Ca jucător - cu Unirea Răcari, dar şi ca... antrenor, cu Săgeata Gura Ocniţei - echipă din Liga a 5-a, pe care o va prelua încă din pregătiri! Nou promovata, a făcut primele mutări, pe banca tehnică: Marinică Ionică. Primele transferuri: Marius Penescu şi Gusti Voinea. Alte două noutăţi în lot: fundaşul Costin Mirescu şi mijlocaşul Ciprian Dicu. Unirea Răcari a susţinut primul meci amical, cu Flacăra Moreni, scor 6-1 pentru divizionara C. A fost numit un nou antrenor secund - Marian Sorescu. S-a renunţat la colaborarea cu Dicu şi Mirescu, ambii “jucând la… două capete”! Ultima noutate - Bogdan Dinu!

 

Unirea Ungureni
A rămas fără antrenor! Remus Gîlmencea şi-a dat demisia! Nimic nou dinspre Ungureni sau, mai corect, nimic oficial, pentru că nu prea mai avem cu cine lua legătura! Din sursele noastre, am aflat că echipa - care s-a… decimat, s-ar putea să se mute, atât cât a mai rămas din ea, la… Aninoasa! Mai ales că prin presa locală s-a vehiculat deja ideea unei noi echipe - fără… asipraţii de promovare, la Aninoasa! Oricum pe 24 iulie se va stabili programul turului şi cu siguranţă vom afla mai multe.

 

Viitorul IL Caragiale
Și-a stabilit încă două jocuri amicale - cu Voinţa Perşinari (4 agust) şi Unirea Bucşani (11 august). Zilele următoare îşi va programa încă un joc de pregătire, pentru 28 iulie.

S-a reunit sâmbătă, 21 iulie, la baza proprie. “Cricovenii” au susţinut şi un meci amical cu Unirea Bucşani. Îşi vor stabili programul până la reluarea oficială a sezonului competiţional.

 

Voinţa Perşinari
Nu s-a putut prezenta la amicalul de la Dragomireşti din... lipsă de efectiv! Pe 28 iulie, Perşinari are în program un amical cu Flacăra Moreni, la ieşirea „lupilor galbeni” din cantonament.

Și-a reluat pregătirile sâmbătă, 21 iulie.

 

Voinţa Vişina
Urmează un transfer de marcă, susțin cei de la Vișina! Covrig, Verdeș, Cazacu și Rizea au fost curtați de echipe de top, dar rămân la Voința. Pe 29 iulie, Voința Vișina va fi la Turneul de la Șelaru.

Nou promovată în Liga a 4-a, și-a reluat pregătirile sâmbătă, 21 iulie.



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii