1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

trofeejugureni112Fotbalul mic ţine pasul, ba chiar face unul înaintea celor „mari”, astfel că în mai toate colţurile judeţului apar oameni care pun nu numai... suflet, pentru câte o competiţie de masă, care să aducă puţină bucurie în rândul consătenilor. Intră să vezi unde are loc competiţia de mai sus şi cine este ”sufletul” întrecerii!

 

Jugureni, 5 august - ediţia a II-a, Cupa de vară - „Cupa Recoltei”, o competiţie care va reuni la start 8 echipe din zonă şi care activează în campionatul judeţean. Iniţiatorul competiţiei este... răscăeţeanul Laurenţiu Porojan-Burdujan, care şi-a găsit de lucru pe meleagurile spaniole şi care în vacanţă a revenit - încărcat de... trofee, acolo unde a organizat şi prima ediţie a întrecerii. Pentru o bună organizare, Laurenţiu va fi sprijinit - cum ni se pare normal, de către primarul comunei Ulieşti - de care aparţine satul Jugureni. Promitem să revenim şi cu alte amănunte legate de participare şi echipele invitate la competiţia care se va derula, după cum am notat mai sus, duminică 5 august, începând cu ora 9.00.

Foto (facebook - Gabi Laurenţiu) - Trofeele sunt deja pregătite pentru laureaţii ediţiei a 2-a!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii