1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci333dragomirestiPână la reluarea noului sezon competiţional al Ligii a 4-a, programat pe 18 august, vom încerca să vă ţinem la curent cu ultimele noutăţi legate de jocurile amicale, mutările de antrenori, transferuri, pregătiri, cantonamente şi alte informaţii. Rămâneţi cu noi şi aflaţi tot ce vă interesează despre echipele din primul eşalon al fotbalului dâmboviţean. 

 

CS Coada Izvorului și-a reluat pregătirile sâmbătă, 14 iulie. Lotul va fi întărit cu 4-5 jucători de la FC Potlogi. Revine în lot Floricică.

CSM Fieni încă nu şi-a reluat pregătirile, urmând s-o facă undeva către sfârşitul lunii sau pe 1 august.

FC Brezoaele are antrenor nou! Mădălin Ioniţă revine pe banca tehnică cu un obiectiv clar: locurile 1-6, deocamdată, la finele turului! Din vechiul lot vor rămâne cel mult 10-11 jucători, alţi 6-7 urmând să vină împreună cu noul antrenor. Reluarea pregătirilor este programată pentru 19 iulie.
Gloria Corneşti și-a reluat pregătirile marţi, 17 iulie. Va susţine primul meci amical înainte cu o săptămână de etapa I din Cupa României, cu CSO Plopeni.

Luceafărul Dragomireşti şi-a programat reunirea lotului pentru duminică, 22 iulie, când va susţine şi primul meci amical, cu Voinţa Perşinari.

Olimpicii Ulmi poartă discuţii cu Ionuţ Iugulescu pentru preluarea băncii tehnice.

Petrolul Târgovişte: „Abia am intrat în vacanţă ca lumea! Deocamdată nu ne-am decis asupra reluării pregătirilor” - Gogu Bucurică

Progresul Mătăsaru aşteaptă confirmarea bugetului pentru sezonul viitor şi abia după aceea îşi va relua pregătirile. Primul meci amical, duminică, 22 iulie, cu PCM Ungureni, în deplasare, după care la finalul săptămânii viitoare, va susţine încă un meci de pregătire cu Viitorul Găeşti.

Recolta Gura Şuţii a avut primul meci amical în deplasare, cu Atletic Bradu. Obiectiv - acelaşi ca anul trecut.

Roberto Ziduri și-a reluat pregătirile joi, 19 iulie, la Titu, unde a susţinut un prim meci amical, cu Sportul Voineşti. Următorul meci amical pentru Roberto pe 26 iulie, la Voineşti, cu Sportul.

Sportul Voineşti şi-a programat reunirea lotului duminică, 15 iulie, când a susţinut şi primul meci amical, la Şotânga, cu Cetatea Târgovişte. După remiza de la Titu, Sportul va juca pe 26 iulie, la Voineşti, returul cu Roberto Ziduri.

Unirea Bucşani - Schimbare în programul “spartanilor”: trupa lui Marius Zidăroiu se reuneşte sâmbătă, 21 iulie, când va susţine şi un meci amical, la IL Caragiale.

Unirea Colibaşi îşi va relua pregătirile sâmbătă, 21 iulie, tot cu Vasile Petre pe banca tehnică. O noutate: revine Gabi Paraschiv la echipă!

Unirea Răcari - reunirea lotului a fost programată pentru joi, 19 iulie, ora 19,00 - la stadionul din Răcari. Gusti Voinea - una dintre noutăţile din lotul noii promovate, şi-a propus, nici mai mult, nici mai puţin, o... dublă promovare! Ca jucător - cu Unirea Răcari, dar şi ca... antrenor, cu Săgeata Gura Ocniţei - echipă din Liga a 5-a, pe care o va prelua încă din pregătiri! Nou promovata, a făcut primele mutări, pe banca tehnică: Marinică Ionică. Primele transferuri: Marius Penescu şi Gusti Voinea. Unirea Răcari susţine pe 21 iulie un amical, cu Flacăra Moreni. A fost numit antrenor secund - Marian Sorescu. S-a renunţat la colaborarea cu Dicu şi Mirescu, ambii “jucând la… două capete”! Ultima noutate - Bogdan Dinu!

Unirea Ungureni a rămas fără antrenor! Remus Gîlmencea şi-a dat demisia! Nimic nou dinspre Ungureni sau mai corect, nimic oficial, pentru că nu prea mai avem cu cine lua legătura! Din sursele noastre, am aflat că echipa - care s-a… decimat, s-ar putea să se mute, atât cât a mai rămas din ea, la… Aninoasa! Mai ales că prin presa locală s-a vehiculat deja ideea unei noi echipe - fără… aspiraţii de promovare, la Aninoasa! Oricum marţi se va stabili programul turului şi cu siguranţă vom afla mai multe.

Viitorul IL Caragiale se reuneşte sâmbătă, 21 iulie, la baza proprie. În aceeaşi zi, “cricovenii” vor susţine şi un meci amical cu Unirea Bucşani după care îşi vor stabili programul până la reluarea oficială a sezonului competiţional.

Voinţa Perşinari îşi reia pregătirile sâmbătă, 21 iulie.

Voinţa Vişina - nou promovată în Liga a 4-a, îşi reia pregătirile, după toate probabilităţile, sâmbătă, 21 iulie, când ar avea loc reunirea lotului.

*cu albastru sunt trecute noutățile

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii