1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voinesti1998Valea Dâmboviţei n-a mai avut vreo reprezentantă în Liga a 4-a de multă vreme, aşa că promovarea Sportului Voineşti readuce zona în primul eşalon al fotbalului judeţean! Vezi detalii despre gruparea pregătită de Marius Momel.

 

Sportul Voineşti - cu Marius Momel pe banca tehnică, cel care a reuşit promovarea, în fapt o revenire, după ani buni, în Liga a 4-a, îşi va relua pregătirile pentru noul sezon, astăzi, 15 iulie. Nu putem trece peste faptul că atunci când a fost nevoie, Marius a primit ajutor de la Adrian Oprea. Care a ţinut totuşi să precizeze, cu fair-play: „Sportul Voineşti are antrenor - pe Marius Momel, eu nu sunt decât... suporter. Tot ce am făcut a fost să-l suplinesc la echipă, când era plecat din ţară!” În altă ordine de idei, prima grijă ar fi completarea lotului: „Ne-ar mai trebui 4-5 jucători, cel puţin 2 juniori şi 2-3 cu ceva experienţă. Suntem în discuţii, dar până nu parafăm transferurile ar fi cam devreme să vorbim de nume”, ne-a declarat Marius Momel. Reunirea lotului este programată astăzi, când Sportul va susţine şi primul amical, la Şotânga, cu Cetatea Târgovişte. Vor urma încă două meciuri amicale, cu Roberto Ziduri - miercuri sau joi şi cu Luceafărul Dragomireşti - sâmbătă. „Mai avem aranjat încă un meci, cu Petrolul Târgovişte, dar cum ei nu şi-au reluat pregătirile, probabil că vom juca după 1 august”, a încheiat Momel.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii