1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

gloriacornesti100„Să fim cu picioarele pe pământ şi să judecăm la rece, deşi ne aflăm în luna lui Cuptor. Nu puteam emite pretenţii la promovare în faţa Craiovei! Oricum, din toamnă putem ataca în mod cert promovarea, având deja Certificatul de Identitate Sportivă”, ne-a declarat Nelu Radu - finanţatorul campioanei judeţene.

 

Gloria Corneşti a obţinut eventul „campionat - cupă”, după ce a dominat Liga a 4-a. „Sincer, nu aveam nicio şansă în faţa Universităţii, mai ales că ne-am convins „pe viu” în amicalul de la Craiova! Poate că dacă adversarul ar fi fost altul, am fi forţat mai din vreme eliberarea CIS-ului. Dar la fel de bine, trebuie să recunoaştem că tot am crezut că fiind vreo 4-5 echipe în situaţia noastră, federaţia va accepta ca şi anii trecuţi, înscrierea la baraj cu „bonul” care să dovedească depunerea documentaţiei pentru obţinerea CIS-ului... Din toamnă ne-am propus mai mult - adică... promovarea! Marţi (n.r. - 17 iulie) reluăm pregătirile, la Corneşti. Probabil că primul meci amical în vom susţine cu o săptămână înainte de Cupa României, cu CSO Plopeni. În privinţa lotului, mizăm în continuare pe omogenitate, ceea ce înseamnă că nu pleacă nimeni, dar sigur vom transfera cel puţin trei jucători - doi de câmp şi neapărat un portar”, ne-a declarat Nelu Radu.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii