0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001gaesti876Ieri, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa, la care au luat parte doar 5 membri, astfel că s-a pus punct sezonului 2017-2018, omologându-se clasamentele! Din păcate, s-ar putea să mai fie ceva de... furcă, dacă nu cumva avem de-a face cu o nouă „cioacă” – ”made” AJF! Vezi și noutățile zilei de ieri!

 

Ședinţa Comitetului Executiv de ieri a fost statutară, pentru că au participat preşedintele Emil Tudor, noul preşedinte al CJA - Ioan Negoescu (votat de cei prezenţi), Grigore Bucurică - reprezentantul echipelor de Liga a 4-a, Sandu Dragomir - reprezentant Liga a 5-a şi Dragomir Ionaşcu - Liga a 6-a. Au absentat - motivat, fiind în concedii de odhină sau plecaţi din localitate: Florin Tuiu - vicepreşedinte, Ion Pitaru şi Valentin Junghie. Au fost omologate clasamentele celor 3 ligi ale campionatului judeţean, deşi la Liga a 4-a încă nu s-a dat un verdict final la memoriul depus de Petrolul Răscăieţi şi Spicul Mogoşani, împotriva echipei CS Coada Izvorului. Au retrogradat, din Liga a 4-a: Spic de Grâu Ghimpaţi, Flacăra Zăvoiu şi Bradul Moroeni.

Se pare că AJF - pentru a mai... fenta încă o dată regulamentul şi echipele, va apela la o stratagemă: în situaţia în care CS Coada Izvorului va fi obligată să plătească „grilele” celor doi jucători - unul de la Mogoşani şi altul de la Răscăieţi (n.r. - una de 2.300 lei, alta de 2.500 lei) şi va refuza, va fi depunctată, dar din sezonul viitor! Motivarea? N-a existat o decizie oficială înainte de omologarea clasamentelor! Ce ziceţi?

Au promovat în Liga a 4-a: Sportul Voineşti, Unirea Răcari şi Voinţa Vişina. Au retrogradat din Liga a 5-a: Victoria Comişani (Nord) şi Viitorul Straoşti (Vest).

Cum Comisia de Apel a AJF a menţinut rezultatul din teren la meciul AS Udreşti - Cetatea Târgovişte (scor 5-1) - decizie a CCD, au promovat în Liga a 5-a: Vânătorul Răţoaia, Flacăra Valea Mare şi Viitorul Tomşani.

Noul purtător de cuvânt al AJF Dâmboviţa este Dumitru Nistor - nimeni altul decât secretarul general al asociaţiei.

A fost schimbată data reluării sezonului competiţional pentru Liga a 5-a, astfel că datele oficiale sunt următoarele:

Liga a 4-a (seniori şi juniori) - sâmbătă, 18 august
Liga a 5-a (seniori) - duminică, 19 august
Liga a 6-a (seniori) - duminică, 26 august, probabil tot de la ora... 14,30!

Nu s-a stabilit nimic oficial în privinţa componenţei seriilor, aşteptându-se expirarea termenului de înscriere şi omologarea terenurilor!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii