0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

visina1123Nou promovată în premieră în Liga a 4-a, Voinţa Vişina şi-a propus ca prezenţa în primul eşalon judeţean să nu fie una… ”meteorică”! Mai mult ca sigur că vacanţa se va scurta, astfel că lotul se va reuni ceva mai devreme decât în anii anteriori. Vezi care sunt primele veşti din tabăra noii promovate!

 

Mai mult ca sigur, reunirea lotului va avea loc sâmbătă viitoare, 21 iulie, la baza proprie, sub comanda lui Gheorghe Ghenu - cel care a promovat echipa. Dacă lotul urmează să fie întărit cu cel puţin 2-3 jucători cu experienţă, la capitolul „junior în teren”, Voinţa Vişina nu ar trebui să-şi facă probleme, având „în spate” titlul de capioană a Vestului, la A1! Din sursele noastre, „Cupa secerişului” - o competiţie devenită tradiţională la Vişina, se va organiza în ultima duminică a lunii iulie sau prima din august, dar cu un număr ceva mai restrâns de echipe - maximum 4. În privinţa modernizării bazei sportive, se are în vedere, în primul rând, separarea accesului în teren al spectatorilor, printr-un culoar diferit de al jucătorilor, avându-se în vedere îndeplinirea condiţiilor regulamentare impuse echipelor de Liga a 4-a.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii