0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

penescuUnirea Răcari va fi, fără îndoială, una dintre echipele care vor „bate” la porţile... Ligii a 3-a, chiar dacă abia a făcut pasul în primul eşalon al fotbalului dâmboviţean! Şi ca un prim argument, haideţi să notăm prima mutare în lotul răcărenilor, la doar câteva zile după încheierea sezonului! Plus noua bancă tehnică!

 

Unirea Răcari a demarat deja campania de transferări, ceea ce confirmă faptul că ambiţiile nu se opresc aici! Prima mutare pe care o face Daniel Micu este în linia mediană, acolo unde îl va aduce pe experimentatul Marius Penescu. Ajuns la 26 de ani, fostul jucător al FCM Târgovişte a mai trecut pe la Chindia, FCM Alexandria, FC Tărtăşeşti, Urban Titu şi FC Aninoasa.

Tot din aceleaşi surse, am aflat că Unirea Răcari a nominalizat noua bancă tehnică: Marinică Ionică - principal şi Nicolae Lucian - secund, ambii fiind şi jucători activi!

Foto (facebook): Marius Penescu - prima „mutare” în lotul Unirii Răcari, dar care pare să fie abia... „uveratura campaniei”, după cum promite Daniel Micu.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii