0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001bucsani3Zvonurile se răspândesc mai repede decât... norii de ploaie! Multă lume a crezut Unirea Bucşani va ceda locul de Liga a 4-a! Și va... deschide „porţile” unei alte echipe. Mai ales după ce Gloria Bucşani pare să fi revenit în fotbalul dâmboviţean!

 

„Nu vrea să zic am avut un „proiect”, aşa cum mulţi îl numesc, dar pentru mine a fost mai mult decât o ambiţie, renaşterea fotablului în „Dalles Parc”! Sincer, nea Tinele, când citesc ce se scrie despre Bucșani simt o bucurie sufletească, deşi puţini cred că Marius Zidăroiu poate fi şi... melancolic! În echipa asta am investit nu numai bani, ci şi suflet, iar ca să renunţ la ceea ce am început, nu cred că aş putea. Faptul că am jucat finala Cupei a însemnat enorm pentru mica noastră grupare... Lumea vorbeşte multe, dar haideţi să v-o spun pe cea dreaptă: cine mi-ar da 7000 de euro pe locul „spartanilor” - cam cât am investit eu în echipă, ca să nu mai vorbim de faptul că „spartanii” sunt ai Bucşaniului! Sunt prieten cu cei de la Cetatea, le urez succes, dar Unirea rămâne în „Dalles Parc”! Am avut ofertă de la Bogdan Marius şi Bălaşa, dar nici n-a fost nevoie să... refuz, pentru că amândoi au înţeles că rămân pe poziţii! Este adevărat, din toamnă o să joace şi Gloria Bucşani în Promoţie, dar la... Hăbeni, mai mult ca sigur. Le urez şi lor baftă!” - ne-a declarat Marius Zidăroiu.


Ulterior, l-am contactat pe Bogdan Marius, ”sufletul” celor de la Cetatea Târgoviște, care a precizat că nu a existat niciodată o discuție oficială, între cele două grupări, privind un posibil schimb de locuri. 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii