0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

emiltudor211Emil Tudor are nevoie doar de oameni care să asculte, aşa că, după cum am aflat, vrea să găsească o „soluţie” şi pentru Comisia Judeţeană a Arbitrilor, pregătindu-le fluieraşilor o... surpriză! Intră și vezi despre ce este vorba! 

 


Este cunoscută situaţia din sânul Comisiei Judeţene a Arbitrilor, care, din păcate, a cam început să degenereze. Revenirea la „momentul Ioan Negoescu” este exclus, Ţuţi nemafiind dorit nici de fluieraşi şi nici de conducătorii echipelor.  Emil Tudor se află între... ciocan şi nicovală, mai ales că se încheie şi interimatul Ion Ducu - care n-am înţeles de a acceptat compromisul - fiind total nepregătit pentru funcţie, deşi pentru cei care nu-l cunosc, trebuie să precizez că a fost unul dintre arbitri în care „aveai încredere”, fie când te arbitra, fie când îl aveai coleg de brigadă... Dar să revenim la Emil Tudor, despre care să nu vă faceţi cumva griji, pentru că are „varianta” pregătită. Din sursele noastre, s-ar părea că la conducerea CJA va fi numit Dorel Popa - ca primă variantă, deşi omul a precizat din start, din câte am aflat, că timpul nu-i permite. Dar dacă va fi... sprijinit, cine ştie... Ei bine, Emil Tudor va avea grijă ca omul - indiferent care va fi până la urmă, să fie „sprijinit”, pentru că mai toate „lucrurile” - inclusiv delegările, le va face... vicepreşedintele! Care vicepreşedinte? Dacă nu cumva greşim, nimeni altul decât... Ioan Negoescu! Păi nu este clar că Emil Tudor vrea să se ţină de promisiuni: la vremuri noi, tot noi... Ce mare a fost nenea Iancu, ăsta!

Foto: partenertv.ro

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii