2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

mingefotbalAstăzi, doi jucători - coechiperi, s-au accidentat, grav, în debutul meciului, ajungând, de urgenţă, la spital! A fost nevoie de intervenția ambulanței! Unul dintre a fost dus direct pe masa de operație...  Vezi cum se simt cei doi jucători!

 


Nici nu fluierase bine arbitrul începutul meciului Petrolul Târgovişte - Olimpicii Ulmi şi acesta a trebuit să-l întrerupă pentru un accident pe cât de... banal, pe atât de grav! Bădescu şi Jianu - ambii de la Petrolul Târgovişte, s-au ciocnit puternic! În urma impactului, ambii jucători au ajuns la Urgenţă. Din câte am aflat, Bădescu a ieşit din operaţie, fără urmări la ochi (!),  iar Jianu s-a ales cu o fractură de piramidă nazală!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii