0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

cartonasrosu2Spuneam, în cronica etapei, că Viitorul IL Caragiale recunoaşte ca ruşinoasă victoria cu Bradul Moroeni! Din păcate, preşedintele AJF şi Comisia de Competiţii şi Disciplină acceptă, fără ruşine, modul în care Bradul Moroeni tratează competiţia! Aşa cum am promis, redăm integral comentariul de pe pagina Viitorului IL Caragiale, aşteptând punctul de vedere al preşedintelui AJF Dâmboviţa!

 


“Am putea dar nu o să trecem sub tăcere această victorie cu 5-0 împotriva celor de la Moroeni, meci întrerupt după primele 10-15 min, așa cum am trecut sub tăcere și înfrângerile de etapele trecute când ne-a lovit mărfarul din Gura Șuții, cu 13-0 și cel din Ungureni, cu 4-1. Dacă înfrângerea cu Ungureni este la un scor rezonabil, înfrângerea cu Gura Șuții este probabil cea mai drastică din istoria echipei noastre, de aceea nu trebuie omisă. Dacă au fost înfrângeri mai mari îi rugăm pe cei ce dețin datele să ni le transmită. Însă nu despre asta e vorba. E vorba despre ultimul meci, cel cu Moroeni, în care oaspeții noștri s-au prezentat la meciul de seniori cu 7 jucători de circa 10-12 ani, am înțeles provenind din satul Glod. ,,Ne era și rușine să jucăm cu ei'' ne povestea un jucător de-al nostru. Mai bine jucau cu jucătorii de la juniori, că erau trupă mai bună și mai pe bune. Dar circul aceasta nu ne-a fost nouă prezentat prima dată. Circul lui Borat. Așa l-am botezat după celebrul actor american ce a realizat un film în zona lor. Circul Borat a fost prezentat la fiecare echipă de până acum. E clar desconsiderarea competiției. În principal echipele participante la compețiția asta sunt de vină pentru această situație hilară. Adică AJF-ul care se vaită că n-are ce face .Asistenții medicali consemnează tot felul de dureri și umflături în foaie pentru că așa declară pacienții de pe teren. Și meciul se întrerupe. Totuși există literă de lege în regulament pentru desconsiderarea competiției. Dar cine să aibă curaj să o susțină, să sesizeze comisiile abilitate. Observatorii ? Poate cei din tribune :) Și oricum ei nu se sesizează decât la înfrângeri. Dar dacă ajung să sesizeze ei e grav. Se lasă cu suspendarea terenurilor. Colac peste pupăză e victoria care ne salvează de la retrogradare. Și totuși parcă nu ne vine să răcnim: Uraa ! Am învins ! Îmi amintesc cât de triști eram când am promovat. Din pricina unor zvonuri. Nu e cazul să fim iar triști că am scăpat de retrogradare doar că ar trebui să oftăm un pic... și să mergem mai departe. Ne așteaptă meciul cu Mătăsaru de marți, ora18.00, în deplasare”…

Dincolo de poziţia oficială a AJF Dâmboviţa - în speţă a Comisiei de Competiţii şi Disciplină, aşteptăm şi comentariile voastre!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii