0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci42Din surse sigure, pe lângă Emil Tudor şi Ionuţ Iugulescu, a mai apărut un al treilea candidat la funcţia de preşedinte al AJF Dâmboviţa şi care îndeplineşte toate condiţiile impuse! Nu este Cristi Catană, Florin Tuiu sau Constantin Badea!

 

După Emil Tudor şi Ionuţ Iugulescu - singurii care şi-au depus, oficial, candidatura, a apărut un al treilea candidat la funcţia de preşedinte al AJF Dâmboviţa! Îndeplineşte toate condiţiile impuse de regulament şi îşi va depune dosarul în ultima zi - adică pe 11 aprilie! Despre cine este vorba? Ei bine, am promis că nu vom face public numele candidatului şi vrem să respectăm, ca de fiecare dată, promisiunea făcută! Tot ce putem să spunem acum este că respectivul candidat are în spate peste 20 de ani vechime în fotbalul dâmbovițean și va smulge multe voturi din tabăra lui Emil Tudor! Aşa că aveţi... puţintică răbdare şi veţi afla despre cine este vorba!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii