0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

cartonasrosu2Am primit un mesaj de la Marius Zidăroiu, în urma celor inserate de subsemnatul în „Avancronica etapei”, care vine să întărească faptul că a avut de ales între modalitatea... „trântirii” meciului cu Recolta Gura Şuţii. Ceea ce suprinde este că tentativa ar fi fost susţinută (şi) de un oficial AJF!

 

„Nea Tinele, eu nu mint cu absolut nmic, când spun că au fost două variante asupra cărora să mă decid, „recompensa” pentru cele 3 puncte urmând să fie stabilită de mine, începând de la 200 de euro în sus! Prima era înfrângerea... „onorabilă” în teren, a doua fiind să introduc un junior care să joace în ambele meciuri din cuplaj - juniori şi seniori, pe acelaşi carnet! Culmea, „propunerile” au fost susţinute de un oficial al AJF-ului, dar nu vreau să îngrop pe nimeni! Poate vor zice că nu am probe, dar să fie atenţi că se înşeală! Cel mai mult mă intrigă modul în care Gura Şuţii vrea să iasă campioană judeţeană şi se teme de o nou promovată, cu jucători amatori şi nesusţinuţi finaciar!”... Grav, foarte grav, dar, aşa după cum i-am promis interlocutorului nostru, nu dăm NUME... Dincolo de „mesajul” de mai sus, am mai primit încă un „pont” de la Marius Zidăroiu, după ce l-am întrebat dacă a susţinut sau nu contestaţia cu Recolta Gura Şuţii * „Da, am achitat taxa pentru contestaţie, chiar dacă ştim că nu avem şanse să întoarcem rezultatul, fiind neregulamentară: am contestat dreptul de joc al unui jucător - pentru dublă legitimare, dar am făcut-o la pauză! Pe mine mă intersează acum un alt lucru: să vedem ce măsuri se vor lua împotriva jucătorului de la Gura Şuţii, care are carnet de joc şi la Bolovani şi cine i-a făcut al doilea carnet de legitimare, pentru că este „proaspăt”! Jucătorul are două carnete şi două fişe, în două dosare diferite! Nu cred ca cineva să facă între timp prostia ca să dispară fişa din dosarul echipei Bolovani”... Cu siguranţă că nu ne aflăm în faţa unei noutăţi în fotbalul dâmboviţean, mai ales că am tras „n” semnale de alarmă, dar nimeni nu a vrut să audă! Ştiu sigur că în această iarnă era programată, (şi) la propunerea subsemnatului, o „acţiune”: aceea de a fi luate la mână toate dosarele echipelor din campionatul judeţean - fişă cu fişă, pentru o „curăţenie generală”! Nu ştim dacă „proiectul” s-a pus în practică... Şi încă ceva înainte de încheiere, dacă tot vorbim de „propuneri” pentru... curăţenia de primăvară”: suntem curioşi dacă au fost puse faţă în faţă, aşa după cum subsemnatul propusese, deciziile CCD de la începutul sezonului competiţional, cu... chitanţele prin care echipele şi-au achitat penalităţile sportive. Sincer, nu prea ne vine să credem... Dacă se pleacă pe un „drum nou” - zicem noi, cu... păcate şi antecedente, geaba „alegeri”, pentru că se intră deja pe un „drum înfundat” cu... mocirlă!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii