0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

marius zidaroiu1212Val de acuze dinspre ambele tabere și la trei zile după ultimul fluier al jocului! Cei de la Gura Șuții spun că jucătorii de la Bucșani s-au folosit de violență pentru a-și face… dreptate, în timp ce Marius Zidăroiu neagă toate acuzațiile. Ba mai mult, spune că ar fi fost contactat pentru a … trânti meciul!

Disputele de după meciul Unirea Bucșani – Gura Șuții par că nu se mai termină!

La câteva zile după ultimul fluier, curg acuzele dinspre ambele tabere … Și curg… repede!

Iată ce ne-a povestit un jucător de la Gura Șuții, care ne-a rugat să nu îi dezvăluim identitatea:
”Foarte urât la Bucșani. Au sărit la bătaie după meci, în special Zidăroiu. A lovit doi jucători de la noi, la vestiare. Jandarmeria nu mai era, am stat vreo 5-10 min să intrăm în vestiar, după meci (…) Foarte urât, mai zice lumea de noi că suntem răi… Să nu uităm că în tur ne-am înțeles foarte bine, în timpul jocului și după… Nu ne așteptam la așa ceva din partea lui Zidăroiu…”

ALIN ȘTEFAN AR FI FOST LOVIT!
“Am fost lovit pe terenul din Bucșani. Am vrut să dau noroc cu Zidăroiu la sfârșitul meciului, dar totul s-a dovedit un fiasco total. El nu a vrut, după care m-a înjurat și la fel am procedat și eu înjurându-l. Când am ajuns în zona vestiarelor, el mi-a înfipt mâna în gât, după mi-a dat un pumn în coste, iar în ultima fază m-a lovit cu piciorul în zona testiculelor, după care am picat (…) Nu mă gândeam că Zidăroiu poate face așa ceva. Știu că a jucat și el fotbal la nivel mai înalt și mă gândeam la altă mentalitate din partea lui” - Alin Ștefan (sursa dbonline.ro)

ZIDĂROIU NEAGĂ ACUZAȚIILE
Într-o intervenție telefonică, la emisiunea Sport Show, moderată de Costin Mihai,  de la Columna TV, Marius Zidăroiu a negat acuzele ce i se aduc. Ba mai mult, antrenorul-jucător de la Bucșani spune că a încercat chiar să calmeze spiritele, dar recunoaște că în prealabil s-a certat cu o parte dintre fotbaliștii de la Gura Șuții. În același timp, Marius Zidăroiu a mai susținut în cadrul emisiunii de aseară că prin intermediul unui angajat de la AJF Dâmbovița i s-ar fi propus să piardă meciul de sâmbătă. Întrebat de Costin Mihai cine este acest personaj de la AJF Dâmbovița, Marius Zidăroiu a refuzat să îi spună numele.

Sursa foto: fotbaljudetean.info

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii