0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci002burduca2Este întrebarea pe care ne-au adresat-o zeci de prieteni, în ultimele zile, legată de startul Ligii a 4-a şi etapa a 2-a a Cupei României! * Intră şi vezi dacă... se joacă sau nu sâmbătă şi duminică!

 

Meteorologii anunţă pentru weekendul care vine o temperatură de peste 15 grade! Singura problemă a fotbalului dâmboviţean rămâne legată de terenurile care cu siguranţă, pe „alocuri” vor fi ceva mai... dezgheţate, dacă nu cumva mocirloase! Cert este că sâmbătă şi duminică SE JOACĂ meciurile programate - Liga a 4-a şi Cupa României! Sigur, nu băgăm mâna în foc că toate meciurile se vor juca, dar avem confirmarea oficială că toate echipele de Liga a 4-a s-au înscris, la fel şi 29 dintre cele programate în Cupa României * „Avem certitudinea că până vineri, toate echipele se vor înscrie. Mai sunt vreo 4 echipe care au întârziat, din motive financiare, dar am primit semnale că cel târziu astăzi vor confirma participarea”- din surse oficiale! Aşa că în weekend, vom putea ieşi la... iarbă verde!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii