1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gurasutii1127„Suntem pe primul loc, dar nu tragem la promovare... Nu avem bani pentru a juca într-un eşalon superior” - Constantin Dinu (primarul comunei Gura Şuţii).

 

Recolta Gura Şuţii este liderul de toamnă în Liga a 4-a, dar, după declaraţiile “primarului - manager”, obiectivul echipei nu este nici pe departe promovarea:

“Suntem pe primul loc, dar nu vom trage la promovare. Recolta joacă pentru tinerii și oamenii din comună. La noi sportul este o plăcere. Oamenii care vin la meciuri sunt alături de mine și de băieți. Vom evolua corect până la finalul campionatului, dar nu vrem promovare. Nu avem bani pentru a juca într-un eșalon superior. Pentru Liga a 3-a îți trebuie mulți bani, iar noi nu dispunem de așa ceva. Vom juca și în retur pentru a fi între primele locuri” * Linia de clasament a liderului, la finele turului:
1.Recolta 17 15 1 1 50-20 46p (+22)

Diferenţa dintre lider şi principala contracandidată - Gloria Corneşti este de doar două puncte, trupa lui Nelu Radu având doar +17 la “adevăr”, dar să nu omitem faptul că meciul direct, jucat la Gura Şuţii s-a încheiat 2-2!

Recolta Gura Şuţii a reluat pregătirile pentru sezonul de primăvară, pe 21 ianuarie, după care a efectuat un cantonament centralizat la Gâlma, cu majoritatea componenţilor lotului, în perioada 14-17 februarie * În perioada de pregătiri, liderul a susţinut şi câteva meciuri amicale:

Viitorul Găeşti - Recolta Gura Şuţii 2-11
(Marmandiu 6, Stăncescu 2, C.Ion 2, Dragne)

Flacăra Valea Mare - Recolta Gura Şuţii 0-4
(Stănescu 2, A.Stoica, Marmandiu)

Recolta Gura Şuţii - Voinţa Vişina 3-0
(Stănescu, C.Ion, Ştefan)

CSM Fieni - Recolta Gura Şuţii 1-2
(C.Ion, Negulescu)

Atletic Bradu - Recolta Gura Şuţii 3-6
(I.Radu 3, Stănescu, Drăcea, Enache)

CS Mioveni II - Recolta Gura Şuţii 2-2
(I.Radu, Drăcea)

Noutăţile echipei ar fi: protarul Zdrafcu (Voinţa Crevedia), A.Ştefan, I.Radu, Arabolu - reveniţi la echipă, juniorul Ene (Urban Titu) şi Raiculescu (Flacăra Ghineşti)

În prima etapă a returului, Recolta Gura Şuţii va debuta, pe teren propriu, într-un meci al “orgoliilor”, contra… Voinţei Perşinari!

Foto şi sursă - “stirigurasutii.ro”: Recolta Gura Şuţii

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii