1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cetatea3321Ieri, pe stadionul din Odobeşti, a avut loc un interesant turneu, la care au participat 4 echipe * Intră să vezi despre cine a fost vorba şi rezultatele celor patru meciuri!

 

O echipă de top în Liga a 4-a - Roberto Ziduri, două de Liga a 5-a - Viitorul Odobeşti, Viitorul Straoşti (ambele din seria Vest) şi liderul serie Nord, Liga a 6-a - Cetatea 1396 Târgovişte * S-a jucat sistem eliminatoriu - semifinale şi finale * În primul meci, Roberto Ziduri a făcut scor cu Viitorul Straoşti, după cum era şi de aşteptat, trupa lui Godinac închizând tabela la 7-1 * A doua semifinală a fost extrem de echilibrată, fiind nevoie de lovituri de departajare: Cetatea Târgovişte - Viitorul Odobeşti 5-4 dld (0-0) * În finala mică, gazdele de la Viitorul Odobeşti s-au impus şi ele categoric în faţa Viitorului Straoşti, cu 5-1 * În finală, experienţa şi-a spus cuvântul, dar nici „Promoţia” nu s-a făcut de ruşine: Roberto Ziduri - Cetatea 1396 Târgovişte 5-3, după ce târgoviștenii au condus cu... 3-1. 

Foto (facebook)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii