1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihnea21200Surpriză plăcută la finele primului sondaj al anului - Mihnea Zamfir (Bradul Moroeni), poate unul dintre cei mai tineri fotbalişti ai Ligii a 4-a!

Mihnea s-a născut pe 8 octombrie 2001, la... Sinaia şi a început fotbalul, oficial - pe 8 august 2009, data primei legitimării * Şi-a căpătat repede statutul de titular la Bradul Moroeni, de altfel una dintre echipele care mizează pe o totală întinerire a lotului * Bine clădit fizic, Mihnea are mari şanse să progreseze, fiind una dintre speranţele fotbalului judeţean, dar cu condiţia ca următorul pas să-l facă dincolo de graniţele Ligii a 4-a! * N-a marcat, decât 5 goluri pentru Bradul Moroeni, dar dacă va înţelege că fotbalul este un joc... colectiv şi nu unul individual (!), cu siguranţă că va... rata mai puţin şi va înscrie mai mult! * Nu ne rămâne decât să-i urăm succes, iar alegrea făcută de cititorii noştri să fie un imbold, la începutul unei frumoase cariere. Mihnea poate mai mult şi trebuie s-o demonstreze chiar din sezonul de primăvară! Baftă, Mihnea!

Foto (facebook): Mihnea Zamfir

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii