1.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci001urziceancaIeri, la sediul AJF Dâmboviţa a avut loc şedinţa Comitetului Executiv. Intră să vezi - din surse oficiale, când se va relua sezonul competiţional în 2018, la cât au crescut baremurile de arbitraj şi ce arbitri au fost excluşi din activitate!

 

Sezonul competiţional va fi reluat la începutul lunii martie 2018, cu două etape din Cupa României - 3 şi 11 martie, în care vor intra şi echipele de Liga a 5-a * Prima etapă a Ligii a 4-a este programată pentru 10 martie * Liga a 5-a va debuta 18 martie, cu etapa a 15-a, pentru seriile Nord şi Sud, respectiv a 13-a - pentru seria Vest * Prima etapă din Promoţie - Liga a 6-a, este programată pentru 25 martie

Au fost stabilite, ca noutate, „baremurile unice” pentru arbitri şi observatori, indiferent de distanţă - astfel că în acestea sunt incluse indemnizaţiile de arbitraj - observare şi transportul! Pentru Liga a 4-a - baremul este de 160 de lei * Pentru Liga a 5-a - baremul se ridică la 125 de lei * Liga a 6-a - suma totală este de 115 lei * Juniori - 40 de lei * Barmeul pentru observatori: 125 lei - Ligile 4, 5 şi 6; 100 lei - juniori * De la 1 ianuarie 2018 - PFA (Persoană Fizică Autorizată) obligatoriu pentru arbitri şi observatori - care vor emite factură şi chitanţă pentru sumele încasate ca baremuri!

Au fost excluşi din arbitraj Nicolae Hînceanu şi Alin Ilie! Primul primise o suspendare de 12 luni competiţionale pentru „plecarea de la meciul” de la Brezoaele, dar ţinându-se cont că s-a aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice - a fost exclus definitiv din arbitraj! * Alin Ilie a fost şi el exclus din activitate pentru solicitarea unor sume de bani de la anumite echipe, în schimbul cărora le-ar fi favorizat în teren.

Au fost validaţi membrii a două comisii AJF Dâmboviţa* Comisia de Apel: Dumitru Nistor - preşedinte, Gheorghe Bratu - secretar şi Nelu Năsăudeanu - membru * Comisia de Disciplină a CJA: Dorel Popa - preşedinte, Cătălin Vremăroiu, Adrian Gligoraş şi Ion Ducu - membri * Următoarea şedinţă a Comitetului Executiv a fost programată pentru 16 ianuarie 2018, când va fi stabilit, probabil (!) şi data Adunării Generale pentru alegeri.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii