1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci009buciumeniruncuEste o întrebare la care mulţi aşteaptă un răspuns oficial din partea... Comitetului Executiv, dar majoritatea uită, sau nu ştiu că Adunarea Generală este organul superm şi legislativ al AJF Dâmboviţa! Nu cumva ni se pregăteşte vreo... surpriză?

 

Nu ştim dacă stabilirea datei Adunării Generale pentru alegeri este... amânată sau nu, de o persoană anume. Cert este că majoritatea membrilor afiliaţi ai AJF Dâmboviţa nu cunosc Statutul AJF, ca că nu mai vorbim de drepturile Adunării Generale! * Ce spune Statutul? Haideţi să vedem ce scrie Statutul AJF Dâmboviţa, la art.27!

Articolul 27 – Atribuţiile Adunării Generale
(1) Adunarea Generală este împuternicită să ia hotărâri în orice problemă a AJF Dambovita.
(2) Adunarea Generală are următoarele atribuţii principale:
a) aprobă Statutul AJF Dambovita , modificările şi/sau completările acestuia, precum şi modificarea actului constitutiv al asociaţiei;
b) aprobă programele strategice privind activitatea fotbalistică din judeţul Dambovita elaborate pe perioade de patru ani (între două adunări generale de alegeri);
c) aprobă planurile anuale de activitate şi bugetele anuale de venituri şi cheltuieli ale asociaţiei;
d) alege și revocă președintele asociației, confirmă validitatea adunărilor de alegeri desfăşurate

Art.26 punctează clar:
3) Adunarea Generală extraordinară se convoacă oricând este necesar.

Capitolul III, art.25 este mult mai… explicit:
(2) Adunarea Generală este organul suprem şi legislativ al AJF Dambovita
(3) Comitetul Executiv este organul executiv al AJF Dambovita

Nu vrem să forţăm nota, dar situaţia în care se află fotbalul dâmboviţean la ora actuala necesita o… convocare a Adunării Generale! Oare membrii afiliaţi ştiu care este componenţa “oficială” a Comitetului Executiv? Haideţi să v-o reamintim, conform siteului AJF şi... cu siguraţă vă veţi… închina:

COMITETUL EXECUTIV:
1. Tudor Emil - Presedinte
2. Tzitzicles Gheorghe - Vicepresedinte
3. Tuiu Florin - Vicepresedinte
4. Negoescu Ioan - Presedinte CJA
5. Tobosaru Cosmin - Comisia Copii si Juniori
6. Dragomir Sandu - Reprezentant Liga 5-a
7. Junghie Valentin - Reprezentant Liga 4-a
8. Diaconu Catalin - Reprezentant Liga 4-a
9. Iacob Nicolae - Reprezentant Liga 6-a

Gheorghe Tzitzeclis s-a retras, Cosmin Toboşaru şi-a dat demisia, Cătălin Diaconu nu mai reprezintă pe nimeni, iar Nicolae Iacob nu mai poate reprezenta Liga a 6-a! Sigur, poate în unele “scripte” figurează alte nume, dar daţi-ne voie să credem că siteul AJF… respect deciziile FRF!

Ei bine, stăm şi ne întrebăm când vor fi algerile? Din ceea ce ştim în toate AJF-ulrile au avut loc Adunări Generale pentru alegeri, cu o singură excepţie: la AJF Braşov, preşedintele în exerciţiu - Octavian Goga şi-a prelungit mandatul, cu acordul… Adunării Generale (n.r. - cu un scor… zdrobitor, 45-2 după câte ştim!) pentru încă 2 ani! Ce aţi zice de o astfel de… surpriză şi la AJF Dâmboviţa?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii