0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci003rascaietiÎn fotbalul dâmboviţan a fost un weekend, haideţi să-i spunem, extrem de agitat! Arbitrii dâmbovițeni au rămas fermi pe poziţie, susţinându-şi, cu câteva excepţii, protestul declarat. A reuşit AJF să... spargă „greva”?

 

A fost un weekend fotbalistic dâmboviţean, dacă nu agitat, cel puţin... controversat! Comitetul de Urgenţă, cel puţin aşa se spune în cominucatul oficial, a anulat unilateral - fără să cheme la masa tratativelor arbitrii sau conducătorii de cluburi (!), ultimele două etape ale Ligii a 5-a şi etapa a 2-a a Cupei României. S-au disputat numai meciurile din penultima etapă a Ligii a 4-a şi cele din campionatul juniorilor D, CJA reuşind - spre... ruşinea conducerii, să-şi acopere delegările cu brigăzi din alte judeţe învecinate. Sigur, nu este un lucru rău, mai ales că nu suntem la prima „opţiune”, dar atunci situaţia a fost total diferită. N-am înţeles un singur lucru: dacă CJA Dâmboviţa este „independentă” sau „autonomă” - de ce nu a fost de partea propriilor arbitri, aşa după cum însuşi preşedintele Ioan Negoescu a declarat? Sau a fost... doar „ca să dea bine la presă”, aşa cum au susţinut voci din rândul arbitrilor? Vorba lui nenea Iancu: „Trădare să fie, dar s-o ştim şi noi”! Nu mai intrăm în amănunte, mai ales că fiecare dintre fluieraşii dâmboviţeni au avut de ales aşa cum le-a dictat conştiinţa, ceea ce nu dă dreptul să-i judecăm noi! Cum a fost etapa de sâmbătă? Cu excepţia a două jocuri, despre care nu vrem să mai amintim, nu au fost probleme majore, mai ales că n-am fost la faţa locului şi poate că este mai bine, aşa cum am făcut-o de fiecare dată să nu apreciem noi deciziile. Deocamdată, are cine, sau cel puţin aşa credem... Se pare că brigăzile „străine” nu au creat probleme, ba din contră, zice-se că s-ar fi achitat onorabil. Nu ştim însă cine va achita... onorariul în plus, pentru deplasări, pentru că ni se pare „deplasat” să impui alt „preţ” echipelor, atâta vreme cât ele nu solicită „marfă din import”! Şi încă un mic amănunt: a fost o etapa, cel puţin din câte ştim noi, fără contestaţii! Chiar dacă se pare că au fost două „formulări”, în final, ambele au fost „abandonate”, fără a mai fi susţinute. Ce va fi sâmbătă, în ultima rundă? Alte... 4 brigăzi „străine”, sau vor mai fi promovaţi la „apelul de (joi) seară” si altii”? Să avem... puţintică răbdare!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii