1.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

cetatea11124Pauza impusă de... AJF n-a oprit echipele din fotbalul mic dâmboviţean, să intre în vacanţa de iarnă. Intră să vezi rezultatele meciurilor jucate ieri!

 

Luceafărul Dărmăneşti - Cetatea Târgovişte 5-4 * „A fost un meci frumos, cu multe goluri. Am întâlnit o echipă ambiţioasă şi bine pregătită pentru Liga a 6-a”, ne-a declarat Ionuţ Angelescu, antrenorul Luceafărului, liderul seriei Nord din Liga a 6-a * Duminica viitoare, Luceafărul s-ar putea să mai joace un amical, tot pe teren propriu, cu Viitorul Răzvad. De partea cealalta, Cetatea Targoviste va juca pe 26 noiembrie, de la ora 11:00, Bolovani.

Urban Titu II - Viitorul Odobeşti 2-1 * Meciul s-a jucat pe stadionul de la Hagioaica * „Am... încasat-o, au un lot mai echilibrat, dar nici noi n-am făcut un meci rău. Dacă duminica viitoare nu ne programează restanţa cu Viitorul Burduca, s-ar putea să mai jucăm încă un amical, mai ales că vremea ţine cu fotbalul”, ne-a transmis Costică Paraschiv, conducătorul oaspeţilor.

Foto: Darmanesti - Cetatea Targoviste 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii