0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

bucsaniDincolo de nemulţumirile oaspeţilor, notate pe pagina noastră, Unirea Bucşani - echipa cu al doilea atac din Liga a 4-a, a urcat în „top”!

 

Unirea Bucşani - Bradul Moroeni 5-2 * Au marcat: A.Dinu 2, A.Puică, Fanache, Zidăroiu - Georgescu, Enica * Fără a trece peste opinia oaspeţilor - exprimată pe pagina noastră, din păcate cam lipsită de fair play şi pe alocuri jignitoare, rămânem la părerea că „spartanii” pot fi greu de învins pe „Dalles Parc”! Ştim că Marius Zidăroiu - unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga a 4-a - este un tip mai „vulcanic”, uneori chiar sărind... pârleazul, ştim la fel de bine că Bradul este o echipă tânără, în reconstrucţie, dar nu putem intra în amănunte atâta vreme cât nu am fost la faţa locului. Oricum, rămânem la părerea că „spartanii” sunt greu de biruiţi de teren propriu, iar scorul - indiferent de opinii, refelectă superioritatea Unirii * Cu al doilea atac din ligă, „spartanii” au urcat pe locul 6, având nevoie de cel puţin o remiză la Poroinica (n.r. - terenul pe care joacă Progresul Mătăsaru), în ultima etapă, pentru a-şi păstra poziţia în clasament.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii