0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci007viisoara3Dincolo de faptul că (mai) există şi „spărgători de grevă”, avem şi arbitrii cu demnitate, care au refuzat „invitaţia” CJA Dâmboviţa de a oficia meciuri în ultimele două etape ale Ligii a 4-a * Intră şi vezi despre cine este vorba, mai ales că noi am intuit deja!

 

“Arbitrii prahoveni au primit, prin intermediul CJA Dâmboviţa, o invitaţie de a oficia meciuri la ultimele două etape din judeţul vecin, din cauza faptului că o parte dintre „fluieraşii” dâmboviţeni au devenit „indisponibili”, în semn de protest pentru scandalurile şi violenţele din fotbalul dâmboviţean, a căror victimă au devenit. Numai că prahovenii sunt „rezervaţi” cu privire la respectiva invitaţie (care a mers şi către CJA Argeş, Teleorman şi Ilfov) şi, „cu tot respectul”, aceştia au decis că nu vor … trece „graniţa”! Unul dintre motive – chiar solidaritate cu colegii lor!”(“ziarulprahova.ro”)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii