0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cartonasrosu2Faptul că ultimele două etape ale turului Ligii a 5-a au fost amânate pentru la primăvară, n-a rămas fără ecouri în rândul celor “păgubiţi”! Continuăm să prezentăm reacţiile celor care ne scriu, pentru că numai aşa pot fi auzite vocile celor care stau la baza piramidei fotbalului dâmboviţean…

 

Din păcate, se pare că efectul grevei arbitrilor va fi cu totul altul, decât se aşteptau cei în cauză! Spre surprinderea noastră, nimeni, chiar nimeni nu pare să fie partizanul “greviştilor”! Cu mici excepţii, unii dintre cei care ne-au scris, subliniază că nu sunt de acord manifestările huliganice, dar mai toată lumea aruncă “pisica moartă” în curtea CJA! Sigur, amânarea ultimelor două etape ale turului, într-un moment în care terenurile erau încă bune, dacă nu foarte bune pentru disputarea meciurilor, echipele fiind obligate să joace în primăvară - pe terenuri îngheţate sau… desfundate, într-un noroi dincolo de glezne, stârnesc destule nemulţumiri. “De ce doar noi, cei din Onoare să fim pedepsiţi, iar cei din Liga a 4-a, nu?” Este o întrebare pertinentă, la care ar trebui ca cei în drept să răspundă… Până atunci, haideţi să trecem în revistă ultimele reacţii, cu promisiunea că vom reveni asupra “subeictului”, mai ales că ne aşteaptă o iarnă lungă şi fără fotbal!

“După ce că te fură pe faţă pentru un mezel, unii dintre “domnii” arbitri mai fac şi chestii de genul ăsta.Trebuie să facă şi conducătorii de cluburi o grevă în primăvară, când or să arbitreze aceşti protestatari, o grevă în sensul că nu ar trebui să le plăteasca baremurile de joc....Or fi fost şi cazuri extreme şi oricum ar fi, nu sunt de acord cu violenţa pe stadioane, dar de multe ori unii dintre “fluieraşi” le şi merită. Te fac praf în deplasări, chiar şi acasă şi tot ei fac grevă. Dacă nu s-ar mai prezenta niciun conducător de club să le plătească baremul?” (Alexandru Leteanu)

“Acestă grevă nu este decât o bătaie de joc la adresa echipelor de fotbal. Tot ei fac grevă? Noi ce ar trebui să facem când ei ne fura munca jucătorilor pe care cu greu îi mai aducem la fotbal? Tot ei sunt nemulțumiți? De bine, de rău, noi achităm baremul cu mari eforturi, chiar dacă ei își bat joc de noi… Dar aş vrea să îi văd pe domnii arbitri când nu vom mai plăti!” (Gabriel Stan)

“Mare nesimnţire!... Ce oameni de nimic! Eu joc fotbal de plăcere şi am familie cu doi copii mici şi tot aş juca fotbal. În schimb, ăştia cu fluieraşul în gură, care abia aleargă pe teren şi mai câştigă şi bani pentru ceea ce fac, jumătate din ei abia ştiu un sfert din regulament! Dar banii îi încasează duminica. Marii arbitri! Vai de noi, în ţara asta totul e o mizerie! De la anul mă las de fotbal, prefer să mă joc cu copiii mei, că e prea mare nesimnţirea din partea unora” (Robert Cîrstoiu)

“Ne retragem din campionat!...Îi dăm în judecata pe aceşti aroganţi! Noi am cheltuit în pregatirea acestui campionat. Dupa ce că fac ce fac, îşi mai bat şi joc de echipele care cheltuiesc atâţia bani, să îşi ia şi ei baremurile. Ruşine să le fie!” (Gheorghe State)

“Eu nu că zic ba, dar greva asta este o prostie! Arbitrii fac mult mai mult rău în toată treaba asta. În multe din cazuri, arbitrii sunt de vină. De acum încolo o să filmăm și dacă nu suntem crezuţi, avem dovada și vom merge la judecată!” (Nicolae Dumitrescu)

“Aceşti arbitri se cred Dumnezei, fac ce vor ei! În loc să se joace acum, pe terenuri excelente, se va juca în primăvară, pe gheaţă, mocirlă, intermediare miercurea… Sunt o clică de şmecheraşi care vor putere totală, iar cei ce bagă bani să fie slugile lor! Oricum, părerea mea este că lumea fotbalistică din tot judeţul o să se învrăjbească şi mai rău în urma acestui demers, iar când vor fi arbitraţi în continuare, cum se face până acum, părerea mea este că o să fie vai de arbitrii!” (Florin Dumitru)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii