1.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci008racariCum era de aşteptat, se încearcă, pe diferite căi, găsirea unei soluţii pentru a... sparge protestul arbitrilor! Din informaţiile noastre, s-a încercat aducerea unor arbitri din judeţele învecinate, dar se pare că tentativa a eşuat, conducerea AJF Dâmboviţa lovindu-se de un refuz total! Vezi ce a vorbit Emil Tudor, la CCA, dar și cum au ripostat arbitrii divizionari!

 

„Suntem solidari cu colegii noştri dâmboviţeni! Ar fi lipsit de fair play să fim arătaţi ca... spărgători de grevă”! Este mesajul primit dintr-un judeţ învecinat, la încercarea conducerii AJF Dâmboviţa de a... completa „golul” lăsat de cei 66 de arbitri „indisponibili”! Ba mai mult, nici la CCA nu s-a găsit „înţelegere”, din sursele noastre, divizionarii dâmboviţeni având meciuri la Liga a 2-a şi a 3-a, plus la juniori - Elită şi U19-U17! * Probabil că cele două etape ale Ligii a 5-a Onoare vor fi „împinse” către primăvară, pentru că arbitrii dâmboviţeni nu vor să facă pasul înapoi. Maine, AJF Dâmboviţa ar trebui să anunţe, oficial, dacă se mai joacă fotbal în campionatul judeţean, în această toamnă! Chiar se va recurge la... „improvizaţii” pentru a se juca etapa de Liga a 4-a?

DECLARAȚII EXPLOZIVE

Una dintre sursele noastre ne-a declarat ca in cursul zilei de astazi, Emil Tudor, presedintele AJF Dambovita a contactat membrii CCA, pentru a-i impiedica pe arbitrii divizionari sa oficieze jocuri, in acest weekend:A sunat la CCA sa spuna ca suntem indisponibili. Sa nu ne mai dea meciuri. Si a vorbit, apoi, cineva (n.red. – nu putem furniza numele) cu Alexandru Deaconu, care a zis ca nu e nicio problema, ca stie ce se intampla in judet. Ne-a spus sa ne mentinem indisponibilitatea la judet, ca ei la CCA nu vor tine cont de ea. Indisponibilitatea e pentru judet.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii