0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci002odobestiNu putem ocoli ceea ce ar putea să dea peste cap finalul sezonului de toamnă, în fotbalul dâmboviţean: greva arbitrilor dâmboviţeni!

 

Nemulţumirile mocneau mai de multă vreme în arbitrajul dâmboviţean, legate fie de faptul că unii dau testele, iar alţii arbitrează, chiar dacă nu le-au susţinut sau nu le-au trecut, fie de faptul că sunt nevoiţi şi obligaţi să arbitreze în doi, uneori chiar de unul singur sau din cauza măsurilor prea blânde luate împotriva huliganilor din fotbalul dâmboviţean. „Cert este că s-a cam umplut paharul! Trebuie să facem ceva, altfel am ajuns să fim batjocoriţi, alergaţi sau bătuţi pe terenurile de fotbal şi nimeni nu ne apără!”, ne-a transmis, extrem de indignat, unul dintre „protestatari”... Ba mai mult, pe „fotbaljudeţean.info”-  se notează faptul că unul dintre principalii vinovaţi de situaţia în care au ajuns arbitrii dâmboviţeni, determinându-i la o astfel de măsură, este chiar preşedintele CJA - Ioan Negoescu: “Pe Negoescu îl interesează doar să primească meciuri la Liga a 2-a, unde e observator. Nu îl interesează soarta noastră”, după cum se notează… În altă ordine de idei, prima măsură la care vor apela arbitrii dâmboviţeni este întreruperea meciurilor pentru 5 minute, în etapa din acest weekend, exact în minutul 30! * A doua măsură, la care probabil se va recurge, dacă nimeni nu le va asculta păsurile, ar fi refuzul de a se mai prezenta la meciurile din ultimele două etape ale sezonului, prin depunerea cererilor de indisponibilitate , aşa după cum notează aceeaşi sursă. Ca o părere personală, credem că a doua măsură este “născută” deja… moartă, pentru că nimeni nu va aproba cererile de indisponibilitate. Dar până la urmă este o măsură îndreptăţită a arbitrilor dâmboviţeni şi probabil vor găsi şi o formă de protest “mult mai” potrivită, pentru a atrage atenţia către nemulţumirile lor. Oricum, aşteptăm reacţiile celor vizaţi, mai ales că în mare parte suntem de acord cu protestul arbitrilor. Prea multe se întâmplă, iar Regulamentul a fost… “scuturat” serios la capitolul “sancţiuni”, plus că nimeni nu prea are interesul să pună piciorul în prag! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii