1.625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 voturi)

meci009ghimpati22Substituirile de jucători şi folosirea celor cu dublă legitimare s-a întins ca pecinginea în fotbalul dâmboviţean! Ajutaţi-ne să-i descoperim pe cei „fură”!

 

Conducătorii din fotbalul dâmboviţean au pornit o adevărată campanie împotriva dublelor legitimări! Dar numai împotriva... adversarilor, adică „să moară capra vecinului”! Decizia Comitetului Executiv prin care echipele vinovate - în urma contestaţiilor, nu mai sunt penalizate cu puncte din clasament - este cea mai mare prostie din fotbalul dâmboviţean! S-a dat frâu liber, pe faţă „hoţiilor”, trişorii fiind pur şi simplu încurajaţi! Şi acest lucru se vede din plin - săptămânal, pe masa CCD apar cel puţin 7-8 contestaţii! Ajutaţi-ne să-i prindem pe cei care trişează şi promitem că vom susţine suspendarea acestora! Avem nevoie de fotografii de la faţa locului, cu jucătorii contestaţi şi nu numai - cu imagini surprinse în joc, în care obligatoriu să apară şi arbitrul - cea mai elocventă dovadă! Aşteptăm!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii