1.6428571428571 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (7 voturi)

cartonasrosu2Bradul Moroeni a ales, pentru a protesta împotriva edililor locali, care nu par să fie intersesaţi de soarta echipei, din trei soluţii - pe cea mai... lipsită de fair play!

Sigur, fiecare este liber să aleagă, până la urmă... Bradul Moroeni a trecut şi prin perioade mai grele, din toate punctele de vedere - lot, evoluţii sau financiar, dar modul ales pentru a protesta împotriva edililor locali a fost unul lipsit de fair play! Retragerea din teren, după numai... 3 minute de joc, la Gura Şuţii - din motive care... ne scapă până la urmă, a văduvit spectatorii prezenţi pe o vreme deloc agreabilă, de a-şi urmări favoriţii. De altfel, Recolta se află la al treilea meci nedisputat în acest sezon! Revenind la Bradul, credem că ar fi putut alege una dintre cele două soluţii corecte: aboradrea meciului, de către jucători, cu banderole albe pe braţ, sau... întârzierea începerii meciului cu 5-10 minute, încadrându-se în „sfertul academic”!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii