0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mecifarapaza3După momentele, deloc plăcute, de la Colacu şi Pietroşita, tot mai mulţi oameni ne sesizează problemele din fotbalul dâmboviţean! Promitem să publicăm nemulţumirile tuturor celor ce ne scriu. Şi încă o precizare, să se ştie din capul locului: NU SUNTEM PĂRTINITORI! NU FACEM "LOBBY" PENTRU NIMENI! SPUNEM DOAR “STOP” NEREGULILOR DIN FOTBALUL DÂMBOVIŢEAN!

Vlad Romulus, unul dintre oamenii apropiati de fotbalul din Bezdead, ne-a trimis o serie de imagini si informatii, de la meciuri pe care le considera cu...”probleme”. Pentru a nu fi acuzati ca suntem  partinitori, vom publica ceea ce ne-a scris, lasandu-va pe voi sa comentati, ceea ce credeti de cuviinta.


“Lecturand articolul care face trimitere la huliganismul de pe stadioane, domnul Aldea prezintă o serie de probleme, din fotbalul județean, pe care le-am ridicat și eu, dar nu au fost suficient mediatizate.

EXEMPLE:
- când am avut întâlnirea pentru stabilirea programului competițional atrăgeam atenția că nu este corect ca (din lipsa de bază sportivă proprie) unele echipe să fie obligate să joace la ora 15.00 Am fost asigurat că se va tine cont de această observație. Când am avut meci cu Viitorul Ocnița am fost programați să jucăm de la ora 15,00 la Săcuieni, meciul numarul patru. Am făcut memoriu la AJF, dar mi s-a respins. Argumentam că că nu o să aibă oameni de ordine, terenul nu este împrejmuit, vor fi aceiași arbitri care, obosiți fiind, vor comite greșeli.
- La Raciu. spectatorii lor au ramas pe marginea terenului" Si din imaginea alatura se poate observa in ce maniera a fost oligat asistenul sa ...arbitreze.

mecifarapaza1mecifarapaza2


FACEM UN APEL CATRE TOTI REPREZENTANTII ECHIPELOR SA NE SESIZEZE CU PRIVIRE LA NEREGULILE DIN FOTBALUL DAMBOVITEAN! Cumva acest fenomen trebuie starpit!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii