1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

echipaulmi112"Proiectul Olimpicii Ulmi a apărut în ideea de a atrage cât mai mulţi copii la sport".* „Cred că ar trebui regândit sistemul competiţional la Liga a 4-a, în sensul reducerii numărului de echipe” * „Andrei Iliescu şi Iulian Tronaru ne asigură plusul de experienţă şi de valoare necesar, astfel încât să ne atingem obiectivele propuse”.

Înainte de toate, spune-ne câteva cuvinte despre proiectul Olimpicii Ulmi. Cum a apărut şi de ce ai ales să faci parte din el?
Proiectul Olimpicii Ulmii s-a numit iniţial Inter Viisoara şi a început de jos, am jucat un an la Promotie, un an la Onoare şi noi am considerat că anul acesta suntem pregătiţi să jucăm la Liga 4. Acesta era şi planul iniţial, să o luăm treptat, să nu sărim nişte paşi necesari. Dar Olimpici Ulmi nu înseamnă doar fotbal la seniori! În cadrul clubului, încă de anul trecut am înscris o echipă la juniori C (2002 si mai mari), iar în acest an am mai creat o echipa de juniori E, care urmează să o înscriem în campionat. Proiectul Olimpicii Ulmi a apărut în ideea de a atrage cât mai mulţi copii la sport.

Ce obiectiv aveţi pentru sezonul care stă să înceapă?
Obiectivul nostru pentru sezonul care trebuie să înceapă este formarea unei echipe competitive, noi speram să ne clasăm la sfârşitul campionatului între primele opt echipe.

Cum cataloghezi nivelul Ligii a 4-a? Mai slab, mai puternic decât în anii trecuți?
În ceea ce priveşte nivelul Ligii a 4-a cred că această competiţie este din ce în ce mai slabă valoric şi cred că ar trebui regândit sistemul competiţional, în sensul reducerii numărului de echipe care participă la competiţie.

Care crezi că este punctul forte al echipei?
Nu ştiu dacă avem un punct forte, dar cred că aducerea la echipă a unor jucători care au evoluat la un nivel superior, cum ar fi Andrei Iliescu şi Iulian Tronaru. Ne asigură plusul de experienţă şi de valoare necesar, astfel încât să ne atingem obiectivele propuse.

Câteva cuvinte despre amicalele de până acum? Mulțumit de joc?
Echipa s-a comportat foarte bine, după parerea mea, în jocurile de pregătire, chiar dacă nu am obţinut numai victorii. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că la echipă au ajuns în această vară foarte mulţi jucători noi şi avem nevoie de timp pentru a ne omogeniza.

Mai aveţi jocuri până la debut?
Nu o să mai jucăm niciun amical până la debutul sezonului. Noi am jucat 6 meciuri amicale într-o periodă destul de scurtă de timp şi cumulat cu căldura de afară, băieţii resimt o oarecare stare de oboseală.

Cum vezi primul meci din campionat?
Primul meci în campionat îl vom susţine în compania echipei Unirea Ungureni. O să fie un meci foarte interesant, ţinând cont şi de faptul că există o oarecare rivalitate, fiind localităţi apropiate, din punct de vedere geografic. Noi sperăm să debutăm cu dreptul şi să câştigăm acest meci.

Multa baftă în Liga a 4-a şi nu numai!
Mulţumesc! Să fie!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii