1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pas pucioasa00S-a ales praful de încă o echipă de tradiţie din fotbalul dâmboviţean... După Textila Pucioasa şi Viitorul Pucioasa, a venit rândul „bombonarilor” să facă... PAS-ul înapoi!

Ieri, la ora prânzului, cererea de retragere din campionat a echipei PAS Pucioasa, a perturbat stabilirea programului turului... Sigur, nu este un capăt de ţară că s-a amânat cu 24 de ore „ţintarul” ediţiei 2017-2018, dar ce ne facem cu echipele de tradiţie din fotbalul dâmboviţean? După retragerea... campioanei judeţene - Dentaş Tărtăşeşti, a venit şi abandonul echipei de pe Patrana. Oricum, n-a fost o ştire... „bombă”, pentru că situaţia în care se zbătea fotbalul din Pucioasa era cunoscută încă din toamna trecută, când echipa a fost înscrisă în campionat pe ultima sută de metri... Zilele trecute, „Vas Ungurean”... „bombonar” 100% şi poate unul dintre cei mai sufletişti susţinători (n.r. - să nu uităm că „Cidu” a înfiinţat Viitorul Pucioasa, după care a... pierdut-o în mod „misterios”!), avertiza lumea fotbalului de sub Patrana, că Pucioasa este la un PAS de faliment şi echipa nu va mai fi înscrisă în campionat... Poate că mulţi nu l-au crezut, dar parcurgând declaraţia lui Constantin Ana - primarul oraşului Pucioasa, pentru „dbonline.ro”, băgăm de seamă că situaţia este total diferită decât încercau adevăraţii „vinovaţi” să ne... amăgească: “Nu vom mai avea echipă de fotbal. Nu e treaba mea ce se întâmplă cu ea. E un club independent de primărie. Dacă vor să continue bine, dacă nu nu. În campionatul trecut am ajutat financiar clubul din buzunarul meu, iar în noul sezon nu o mai fac. Dacă își găsesc bani să continue, dacă nu, la revedere! Dacă vor ajutor trebuia să-l ceară. La mine nu a venit nimeni din conducerea clubului să-mi spună acest lucru. Cei care conduc clubul trebuie să ceară legal sprijin conform prevederilor și legilor în vigoare. Președintele Adrian Barbu nu a refăcut dosarul de refinanțare al clubului. Cum nu a făcut acest lucru, Pucioasa nu va mai avea echipă la acest nivel”…Domnilor, fraţilor, “bombonarilor”, păi dacă preşedintele clubului nu a justificat nici până acum “cheltuielile” anterioare, când la Pucioasa se juca fotbal pe… bani frumoşi, daţi-ne voie să credem că primarul oraşului, pe care trebuie să recunoaştem că nu-l cunoaştem, are perfectă dreptate! Sincer, nici eu unul, dacă aş fi în locul domniei sale, nu m-aş înhăma la un drum, pentru care unii au pus… căruţa înaintea cailor! Vinovaţii să plătească, după care oamenii de bună credinţă să ceară sprijinul primăriei, în mod legal şi nu credem că primarul se va da înapoi. Altfel, nu vă rămâme să ziceţi… PAS, cel puţin până la toamna viitoare!

Foto (facebook): O echipă din care la finele sezonului… 2015-2016 - practic, atunci când s-a… semnat “sentinţa”, n-au mai rămas nici cât să-i numeri pe degetele de la o mână!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii