1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci68tartasestiO întrebare la care chiar că nu găsim niciun răspuns! Mai mult, n-am priceput nici de ce edilii comunei renunţă aşa uşor la... cedarea locului?

Am încercat să găsim un răspuns, trebuie să recunoaştem, fără a tatona părţile implicate! Motivul? Sincer vorbind, nu credem că am fi aflat realitatea, dar... răsfoind regulamentul, chiar că nu dăm de „capătul firului”! Dar să o luăm pe îndelete, plecând de la faptul concret: AS Dentaş Tărtăşeşti a avut în sezonul 2016-2017 două echipe înscrise în campionatul judeţean: una în Liga a 4-a - campioană judeţeană şi „satelitul” în Liga a 6-a, seria Sud, care a promovat de pe primul loc, în Liga a 5-a * Logic, dacă jucătorii primei echipe se transferă, locul lor poate fi luat oricând de alţi jucători legitimaţi oficial la AS Dentaş Tărtăşeşti: oficial, pe carnetele jucătorilor celor două echipe scrie (n.r. - scria!) acelaşi lucru: AS Dentaş Tărătşeşti! * Întrebarea pe care ne-o punem este puţin... ciudată: de ce s-a grăbit delegatul „satelitului” să schimbe numele echipei? Nu cumva pentru ca Dentaş Tărtăşeşti să poată... ceda locul de Liga a 4-a, altei echipe? Dispare mai întâi „satelitul” - care îşi schimbă numele, apoi... Dentaş Tărtăşeşti nu se mai înscrie în campionatul 2017-2018 şi locul devine „vacant”. Vorba vine, pentru că locul nu rămâne la dispoziţia AJF - beneficiară fiind de drept... PAS Pucioasa, ci ajunge, după toate probabilităţile la Ulmi, acolo unde şi-ar fi mutat sediul social AS Dentaş Tărtăşeşti - tot în fugă, precum şi-a schimbat numele „satelitul”, devenind peste noapte... Olimpicii Ulmi! Concluzia? Totul n-a fost decât o... furtună într-un pahar cu apă rece, bine pusă la punct şi despre care n-ar fi străini nici edilii locali! Altfel, cineva ar fi pus piciorul în prag şi ar fi zis... stop, dacă AS Dentaş Tărtăşeşti - nu contează care echipă - mai ales după ce dispar ambele (!), a beneficiat de susţinere financiară de la primărie! Altfel, lucrurile sunt (cam)... încurcate şi n-ar fi exclus ca tot „scandalul” să fi fost unul artificial... Păcat, dar oricum, lucrat cu... mâinile curate!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii