1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

manea6578Una dintre cele mai grele probleme de rezolvat în „fotbalul mic” şi nu numai, rămâne „dubla legitimare”! * Atâta vreme cât asociaţiile judeţene nu (re)activează listele jucătorilor legitimaţi pentru fiecare echipă afiliată, nu vom ajunge la niciun rezultat...

Mulţi, chiar foarte mulţi jucători din „ligile mici” se folosesc de acest tertip, activând şi în alte campionate judeţene, în special cele învecinate! Este un lucru dovedit şi numai cine are... răbdare poate rezolva „hiba”! Există destule cazuri şi în „campionatele interne”, deşi sancţiunea este clară: 2 ani de suspendare pentru cel prins cu mâţa în sac! * Ei bine, la meciul retur, Dentaş a fost la un pas să piardă meciul cu Petrolul Ploieşti la „masa verde”! Cert este că nu ştim exact dacă „lupii galbeni” au contestat dreptul de joc al lui... Florentin Manea, jucător activ la... Rapid Ibrianu, în Sueprliga B prahoveană! Iată ce scriu colegii noştri de la „ziarulprahova.ro”, legat de acest caz:

“După meci, a ieşit la iveală faptul că unul dintre jucătorii echipei dâmboviţene – Florentin Manea – titular în partida de pe arena „Ilie Oană”, este legitimat în paralel cu Dentaş Tărtăşeşti şi la o echipă din Superliga B Prahova! Este vorba despre Rapid Ibrianu, formaţie cu „sediul” în Dâmboviţa, „acceptată” în competiţia organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, unde joacă bine-mersi, pe o altă legitimaţie!

Culmea, acesta nu s-a temut să intre pe teren pentru Tărtăşeşti, deşi avea mulţi colegi din Ploieşti, la echipa din Ibrianu, care l-au recunoscut imediat! Cum soarta calificării nu a fost pusă la îndoială niciun moment, „cazul” a trecut fără probleme. Chiar sezonul trecut, doi jucători dâmboviţeni, culmea, – jucători care evoluează în Liga a II-a, respectiv a III-a, au fost acuzaţi de aceeaşi „manevră”, anume că duminica veneau din Dâmboviţa să joace în Liga B Prahova!”

Sursă şi foto: “ziarulprahova.ro”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii