1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001crevediaspartac21Gazeta Sporturilor vorbeşte despre... 25.000 de euro împărţiţi de jucătorii Voinţei Crevedia, după „memorabila” prestaţie din meciul retur! * Nici colegii de la „sportb.ro” - care au fost prezenţi la meci, nu văd cu ochi buni „filmul” de la Crevedia. Nu ne rămâne decât să redăm integral „cronica” . Fără alte comentarii...

“Parodie în toată regula la Crevedia! Dacă în tur giurgiuvenii s-au făcut de râs pentru că nu au fost în stare să organizeze un meci de fotbal, sâmbătă a venit rândul dâmbovițenilor să se umple de ridicol.

În prima repriză, Frangu și Stoian au fost depășiți fără probleme de atacanții gazdelor, care au marcat două goluri și au trimis mingea în bară, în timp ce atacanții Spartacului primeau pase de la adversar pentru a înscrie două goluri în tot atâtea minute. Totuși, spectatorii sperau, la pauză, că au echipă de fotbal și nu o trupă de pantomimă.

Karamyan a fost cel mai bun jucător de pe teren și sigur nu a participat la această scenetă, însă în repriza secundă nu a mai primit nicio minge utilă, cu toate că a alergat ca nebunul la 38 de ani, în timp ce unii dintre colegii lui prinseseră rădăcini.

Gazdele nu au dat niciun semn că doresc să mai marcheze, în schimb au montat indicatoare pentru a le arăta giurgiuvenilor drumul spre cele patru goluri înscrise în repriza secundă.

Nu știm dacă au fost blați sau lați, însă, cu două-trei excepții, jucătorii Voinței s-au făcut de băcănie. Sau brutărie. Cei de la Spartac le-au găsit imediat scuză. N-au făcut față fizic din cauza căldurii. Posibil. Însă, nimic nu scuză lipsa de organizare, motivare și determinare. Și dacă ar fi fost un meci amical ar fi trebuit să se vadă puțină ambiție.

Gazeta Sporturilor de astăzi vorbește despre 25.000 de euro, împărțiți de jucători ai Crevediei după memorabila prestație. O variantă plauzibilă, în condițiile în care și înainte de primul meci, nedisputat, dar și înaintea meciului decisiv, jucători de la Crevedia au fost contactați pentru a o lăsa mai moale. Și sumele propuse au tot crescut. Această informație este confirmată de conducerea Voinței Crevedia, care intenționa să depună plângere penală, inclusiv pentru furtul carnetului de legitimare al portarului Ungur.
Practica nu e străină celor de la Spartac, având în vedere că cel puțin jucători legitimați la două cluburi bucureștene au primit bani de la această grupare. Dacă cineva din conducerea Voinței a fost implicat în trucarea jocului se va confirma foarte ușor: contestațiile. Primul indiciu: dacă nu au fost contestați Nechita, Geană, Stoian și Frangu. Al doilea indiciu: dacă a fost contestat dreptul de participare în baraj al celor de la Spartac, din alt motiv decât următoarele două: 1.Clubul Spartac nu este afiliat la AMF; 2.Rezultatele competiției Liga 4 București nu sunt omologate.

Dacă a fost formulată o contestație fără nicio bază reală, doar ca alibi, atunci blatul este evident.

Cei de la Crevedia, cel puțin unii, sunt supărați. Așa e și normal. Însă, degeaba vor trimite înregistrarea meciului la FRF. Domnul Rădulescu și Spartac sunt doriți de FRF în Liga 3. Nu e un secret. Acest fapt a fost afirmat deschis de numitul Lumînare Marian, aflat acum în vacanță în Grecia, în timp ce AMFB se află sub lupa Direcției Generale Anticorupție
Înregistrarea meciului trebuie făcută publică, pe YouTube, pe Facebook, trimisă la ziare și televiziuni. Pentru a vedea toată lumea prestația senzațională prin care se obține promovarea în Liga 3.”

Sursă şi foto: “sportb.ro”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii