1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci0009urziceanca23Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dâmboviţa aduce la cunoştinţă tuturor echipelor afiliate, termenul până la care se primesc înscrierile pentru sezonul competiţional 2017-2018! Intră şi vezi până la ce dată se fac înscrierile şi în ce condiţii!

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dâmboviţa aduce la cunoştinţă asociaţiilor sportive că înscrierile pentru sezonul competiţional 2017-2018 se fac până la data de 31 iulie 2017! La data înscrierii, conform deciziei semnate de către preşedintele AJF Dâmboviţa - Emil Tudor, fiecare club sau asociaţie sportivă trebuie să prezinte:

1.Cerere de înscriere (publicată mai jos)
2.Tabel nominla pentru fiecare echipă în parte (separat pentru cluburile cu mai multe echipe)
3.Dovada că nu au restanţe financiare către AJF Dâmboviţa
4.Să deţină un teren omologat de către AJF Dâmboviţa, care să îndeplinească condiţiile minime pentru fiecare categorie competiţională în parte
Iată cum arată cererea tip - de înscriere în sezonul competiţional 2017-2018

ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL
Targoviste, str. Unirii nr. 32
Tel. / fax 0245.210330

Cerere de înscriere
În Campionatul 2017/2018

În conformitate cu dispozițiile art. 38 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), clubul_____________________________________________________________, cu sediul la adresa____________________________________________________________________________, reprezentat prin __________________________________________, în calitate de ______________, solicită prin prezenta înscrierea și participarea echipei sale în Campionatul _____________________, editia 2017/2018.
Informez că principalele funcții de conducere administrative ale clubului sunt ocupate de:
• Președinte: ________________________ Tel:_________________e-mail:___________________
• Vicepreședinte: ____________________ Tel:__________________e-mail:___________________
• Secretar: __________________________ Tel:_________________e-mail:___________________
• Trezorier: _________________________ Tel:_________________e-mail:____________________
• Delegat: __________________________ Tel:_________________e-mail:____________________
și se angajează ca orice modificare intervenită la nivelul funcțiilor de mai sus să fie notificată AJF în termen de 15 zile.
Declar că echipa este pregatită de domnul ____________________________________________, antrenor principal, care deține licența__________ acordată de ___________________________, număr________________, din data de ________________________.
Confirm că jucătorii, oficialii clubului precum și clubul ca membru afiliat se angajează să respecte și să aplice statutul, regulamentele și deciziile AJF/FRF/UEFA/FIFA precum și deciziile TAS.

Data completarii, Președinte/Vicepreședinte/Delegat,
Nume și prenume: _______________
Semnatură și stampilă: ____________

 

Sursă - AJF Dâmboviţa

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii