Minifotbal

Apelează 0729379596

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

dentasbucurie456Au fost ani în care la Răcari, Unirea susţinea meciul de baraj pentru promovare... Au trecut anii şi astăzi, iubitorii fotbalului din Răcari, vor lua drumul stadionului pentru a susţine echipa din Tărtăşeşti sau cine ştie... viitoare echipă a oraşului!

„Va fi un meci destul de greu pentru noi, dacă ne gândim că adevrsarul se numeşte Petrolul Ploieşti! Băieţii noştri sunt extrem de motivaţi, chiar dacă pentru unii este primul meci mai important şi cu o astfel de miză. Cu siguranţă că vom trata meciul cu o mare responsabilitate, mai ales că presiunea calificării este pe umerii adversarului. Cât priveşte meciul tur, eu consider că şansele sunt egale: 50% - 50%”, ne-a declarat cu 24 de ore inaintea meciului, antrenorul campionaei noastre judeţene - Marius Stănică * Credem că la ora meciului, în Răcari, toate drumurile vor duce către... stadionul Central. Jandarmeria şi organele de ordine au stabilit ca cifră maximă pentru afluneţa de spectatori, undeva în jurul a 1200 de persoane, dintre care circa 700 vor fi ploieşteni! Intrarea generală - lucru impus de regulament, a fost stabilită la 5 lei * Meciul va fi arbitrat de Laurenţiu Ionaşcu (Buzău) ajutat la cele două linii de Ionuţ Bobe (Videle) şi Ionuţ Babadac (Alexandria * Observatori FRF: Sorin Cojocaru şi Corneliu Fecioru (ambii din Bucureşti) * Iată programul complet al primei manşe din Barajul de promovare în Liga a 3-a, programată astăzi, 17 iunie, de la ora 18,00:

1.Dentaş Tărtăşeşti - Petrolul Ploieşti
2.Progresul Spartac (B) - Voinţa Crevedia II (IF)
(stadion Romprim: Adrian Ilyeş, Ploieşti - Ionel Dumitru, Gherghiţa, PH şi Florin Pucheanu, Ulmi; obs.FRF: Irina Mîrţ şi Camelia Nicolae, ambele din Bucureşti)
3.FC Avrig (SB) - Unirea Bascov (AG)
4.Mureşul Ruşii Munţi (MS) - Viitorul Ghimbav (BV)
5.CS Amara (IL) - Metalul Buzău
6.Dunărea Giurgiu - Agricola Borcea (CL)
7.Viitorul Dăeşti (VL) - AS Milcov (OT)
8.Internaţional Băleşti (GJ) - Tractorul Cetate (DJ)
9.CS Strehaia (MH) - Voinţa Săelele (TR)
10.Diosig Bihardioszeg (BH) - Şoimii Lipova (AR)
11.Inter Petrila (HD) - CS Ghiroda (TM)
12.Lăpuşul Tg.Lăpuş (MM) - ACSF „Alb-Negru” al Studenţilor Clujeni (CJ)
13.Unirea 08 Tăşnad (SM) - Dumbrava Gîlgău (SJ)
14.CS Dumitra (BN) - Bucovina Rădăuţi (SV)
15.Sănătatea Dărăbani (BT) - Viitorul Curiţa (BC)
16.Promureşul Topliţa (HG) - KSE Tg.Secuiesc (CV)
17.Unirea Mirceşti (IŞ) - Suporter Club Oţelul Galaţi
18.Teiul Poiana Teiului (NT) - CSM Focşani (VN)
19.Victoria Traian (BR) - FC Gârceni (VS)
20.Pescăruşul Sarichioi (TL) - SC Farul Constanţa
21.Viitorul Caransebeş (CS) - Şurianu Sebeş (AB)

Returul este programat sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17,30

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii