1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrolul21Din surse neoficiale, dar „probate”, campioana judeţului Dâmboviţa va disputa Barajul de promovare cu un adversar „greu de învins”! Meciul tur urmează să se joace pe terenul campioanei noastre!

„Jumătate” din ceea ce vroiam să ştim, am aflat: campioana noastră se va duela cu Petrolul Ploieşti, pentru un loc în Liga a 3-a! Ar fi absurd, indiferent cât am fi de... „patrioţi”, să credem că Recolta Gura Şuţii sau Dentaş Tărtăşeşti ar avea vreo şansă în faţa unei echipe care are în spate un palmares de invidiat! Sigur, veţi zice că subsemnatul este „petrolist” declarat, dar când la porţile Ligii a 3-a bat echipe ca Petrolul Ploieşti Oţelul Galaţi, Farul Constanţa sau U Cluj, daţi-mi voie să trec peste orice obiectivism şi să cred că toate patru vor promova la pas... * Trupa lui Tavi Grigore are în spate nu numai palmaresul, dar şi o galerie care va face... „linişte”, fie la Răcari, fie la Gura Şuţii! * Conform programării, primul meci se va disputa pe 17 iunie pe terenul campioanei noastre, iar returul pe 24 iunie, pe... stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti! * Vom reveni!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii