1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci13Unul dintre punctele esenţiale pentru desfăşurarea în condiţii regulamentare a jocurilor din campionatul judeţean, mai ales pe final, este respectarea de către echipele organizatoare a ordinei în incinta terenului de joc.

Din păcate, în majoritatea cazurilor, oamenii de ordine, sunt primii care dau tonul protestelor! Este un fapt constatat şi nimeni nu-l poate contesta! Mai mult, sunt conducători care tratează cu superficialitate prezenţa obligatorie a oamenilor de ordine în incinta terenului sau o fac de... ochii lumii. În multe cazuri lipsesc cu desăvârşire tabelele cu oamenii de ordine - una dintre situaţiile în care arbitrul nu are voie să dea drumul la joc! Cine răspunde în situaţiile extreme, în cazurile incidentelor, dacă nu oamenii de ordine? Deşi este clar stipulat în regulament ca cei trecuţi pe tabel - obligatoriu înainte de joc - să fie şi cei care sunt în... realitate la faţa locului, mulţi încalcă prevederea regulamentară cu bună ştiinţă. Este obligatorie înscrierea numelui şi prenumelui, a codului numeric personal şi a stabilirii precise a „şefului de dispozitiv”! Mai mult, unul dintre oamenii de ordine, trebuie postat - obligatoriu, la intrarea către vestiarul arbitrilor! Nimeni, nici chiar observatorul de joc, nu are acces la cabina arbitrilor, fără ca acesta să fie solicitat de către conducătorul jocului. În situaţia unei contestaţii, arbitrul este singurul în măsură să solicite - în afara delegatului care întocmeşte constaţia, prezenţa delegatului echipei adverse şi a jucătorilor contestaţi!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii