1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gloriacornestiincomodmediaNu mai există loc de... întoarcere! La meciul de la Gura Şuţii, dintre Recolta şi Dentaş, a oficiat o brigadă din Argeş * Marţi, Gloria Corneşti - pe bună dreptate - aşa cum a susţinut la vremea respectivă Dentaş Tărtăşeşti, refuză să se prezinte la meciul de la Răcari, cu liderul Ligii a 4-a (n.r. - Dentaş Tărătşeşti), dacă CJA Dâmboviţa nu face apel la „fluieraşi” de prin judeţele vecine!

Din punctul nostru de vedere este o anomalie şi n-ar fi o minune dacă arbitrii dâmboviţeni ar intra în grevă! „Noi la margine şi la perete, iar când vor... muşchii conducătorilor, suntem consideraţi „incapabili”! Este inadmisibil, dar mai ales ruşinos, pentru conducerea CJA să accepte mofturile unor conducători care cu bună ştiinţă strică competiţia şi vor apoi să scoată castanele din foc, cu mâna altora. Conducerea CAJ dovedeşte că este incapabilă să gestioneze un campionat!”, ne-a declarat cineva care nu doreste sa isi dezvaluie identitatea.

Suntem curiosi ce decizie vor lua cei abilitati. Oricum, aşteptăm ca la meciul de la Răcari să-l vedem pe... Alexandru Tudor sau pe Marius Avram! Pentru că... Preda, Ciocmată, Mihălăchioiu, Bădeanu sau Matei nu sunt în stare să conducă un meci de Liga a 4-a!

Foto: incomodmedia


Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii