1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

terendentas1“Adio bătrâne, ramai cu bine, FC Dentas Tartasesti va susține ultimele trei etape de acasă pe un alt stadion, sper din tot sufletul sa te tina și alții tot așa tânăr și frumos”!... Nu noi o spunem, ci Daniel Micu!

Nu ştim şi chiar nici nu vrem să intrăm în amănunte, mai ales că echipa - fiind pe final de sezon - are nevoie de linişte şi nu de un scandal iscat de presă. Cert este că printre neînţelegerile pe plan local, dintre cele două echipe din Tărtăşeşti, conducerea divizinarei D a găsit soluţia disputării ultimelor trei meciuri ale sezonului: “Se pare că vom avea înțelegere de la Dl Primar de la Răcari și meciurile care au rămas de jucat, adică trei le vom juca pe Răcari”!

Să reamintim şi cele 3 meciuri de pe teren propriu, pentru Dentaş Tărătşeşti:

Marţi,16 mai: cu Gloria Corneşti
Sâmbătă, 27 mai: cu Luceafărul Dragomireşti
Sâmbătă, 3 iunie: cu Petrolul Târgovişte

Foto (facebook): Dentaş Tărtăşeşti, “obligată” sau de bunăvoie va renunţa pentru ultimele trei etape la stadionul din imagine!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii