1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci29Situaţia fotbalului dâmboviţean este PENIBILĂ! Cele mai bune patru echipe din fruntea clasamentului - care s-au luptat din toamnă şi până în vară, n-au dreptul de a participa la baraj! Adică s-au cheltuit bani degeaba…

Sincer vorbind, noi chiar nu înţelegem pentru ce s-au luptat Recolta Gura Şuţii, Gloria Corneşti, Dentaş Tărtăşeşti si ... Persinari? Pentru ce s-au cheltuit bani, dacă nimeni nu este interesat de promovare? S-a mizat pe faptul că federaţia va mai accepta înscrierea la baraj în condiţii neregulamentare, pentru „a scoate pe mere, ce s-a cheltuit pe pere”, un an de zile? Noi am fost singurii care am publicat din vreme hotărârea FRF, privind condiţiile participării la baraj, în ideea că cei interesaţi vor avea timp pentru a-şi rezolva problemele, dar toată lumea a trecut-o cu vederea. Nu zicem ba, dar greu de crezut că în ceasul al 12-a poţi rezolva ceea ce n-ai făcut până atunci. Nu intrăm în „amănunte”, dar argumentele echipelor în cauză ni se par... puerile, mai ales daca privim documentele legale necesare obţinerii CIS, fără a mai pomeni de „condiţii, modalităţi, acte şi... birocraţie”!

ÎN CONFORMITATE CU LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE :
LEGEA NR. 69/2000, cu completările şi modificărilor ulterioare.
HOTĂRÂREA DE GUVERN NR. 884/2001;
HOTĂRÂREA DE GUVERN NR. 141/2010;
ORDONANŢA GUVERNULUI NR.26/2000, cu completările şi modificărilor ulterioare.
ORDINUL MINISTRULUI JUSTIŢIEI NR.954/B/C/2000

PENTRU OBŢINEREA CERTIFICATULUI DE IDENTITATE SPORTIVĂ SUNT NECESARE URMĂTOARELE ACTE :
CAZUL I – A1:
CLUBURI SPORTIVE PERSOANE JURIDICE DE DREPT PUBLIC (A1)
Completarea cererii de acordare a avizului şi autorizării funcţionării structurii sportive şi a cererii de înregistrare în Registrul Sportiv (anexa nr. 5 şi anexa nr. 3 din H.G. 884/2001) sub sanctiunea nulitatii se vor depune urmatoarele acte:

1. Actul de dispoziţie la organului administraţiei publice centrale sau locale (ordin de ministru, ordin sau decizie de preşedinte, hotărâre de consiliu local, judeţean etc.);
2. Regulamentul de organizare şi funcţionare ;
3. Dovada de sediu – (contract de comodat);

CAZUL II – A2:
CLUBURI SPORTIVE PERSOANE JURIDICE DE DREPT PRIVAT FĂRĂ SCOP LUCRATIV (A2)
Completarea cererii de acordare a avizului şi autorizării funcţionării structurii sportive şi a cererii de înregistrare în Registrul Sportiv (anexa nr. 5 şi anexa nr. 3 din H.G. 884/2001)sub sanctiunea nulitatii se vor depune urmatoarele acte:
1. Statutul clubului sportiv (formă autentificată sau legalizată de notar);
2. Actul constitutiv al clubului sportiv (formă autentificată sau legalizată de notar);
3. Hotărâre judecătorească (definitivă şi irevocabilă) - Copie legalizată de Instanţă;
4. Certificat de înscriere a persoanei juridice fără scop patrimonial (eliberat de instanţă) - Copie legalizată;
5. Dovada de sediu – (contract de comodat);
6. Dovada de patrimoniu – ( extras de cont);
7. Dovada disponibilităţii denumirii – (copie xerox);

CAZUL III – A3:
CLUBURI SPORTIVE ORGANIZATE CA SOCIETĂŢI COMERCIALE SPORTIVE PE ACŢIUNI (A3)
Completarea cererii de acordare a avizului şi autorizării funcţionării structurii sportive şi a cererii de înregistrare în Registrul Sportiv (anexa nr. 5 şi anexa nr. 3 din H.G. 884/2001)sub sanctiunea nulitatii se vor depune urmatoarele acte:
1. Aceste structuri sunt considerate cluburi sportive profesioniste care au primit licenţă din partea federaţiilor sportive naţionale. Acestea se organizează numai pentru o singură disciplină sportivă recunoscută ca sport profesionist (ex:box;fotbal;handbal...etc.).
2. Statutul (formă autentificată de notar);
3. Actul constitutiv (formă autentificată de notar);
4. Dovada de sediu – ( contract de comodat);
5. Dovada capitalului social – ( extras de cont);
6. Certificat de înscriere în Registrul Comerţului – (copie legalizată);
7. Încheierea prin care a dobândit personalitatea juridică;


Aşadar, nu ne rămâne decât să credem că se joacă pentru... locul 5, adică poziţia care ar „promova” la baraj una dintre echipele dâmboviţene care posedă CIS! În „pole-position” ar fi, în ordinea poziţiilor din clasament, FC Brezoaele, Unirea Ungureni şi Bradul Moroeni:
5.FC Brezoaele 25 13 4 8 85-58 43p
6.Unirea Ungureni 24 14 1 9 63-44 43p
7.Bradul Moroeni 24 11 6 7 53-35 39p

Cu cine ar mai avea de jucat fiecare dintre echipele de mai sus?
FC Brezoaele: la Flacăra Zăvoiu (d), stă, la PAS Pucioasa (d), cu Voinţa Perşinari (a), la CS Petreşti (d) şi cu Bradul Moroeni (a)

Unirea Ungureni: la Gloria Corneşti (d), la Luceafărul Dragomireşti (d), cu Dentaş Tărtăşeşti (a), la Petrolul Târgovişte (d), cu Viitorul IL Caragiale (a) şi la Spic de Grâu Ghimpaţi (d)

Bradul Moroeni: cu Dentaş Tărtăşeşti (a), la Petrolul Târgovişte (d), cu Viitorul IL Caragiale (a), la Spic de Grâu Ghimpaţi (d), cu Recolta Gura Şuţii (a) şi la FC Brezoaele (a)

Rezultatele directe dintre cele 3 echipe
FC Brezoaele - Unirea Ungureni 0-1 şi 7-1
FC Brezoaele - Bradul Moroeni 0-1 şi etapa a 34-a
Unirea Ungureni - Bradul Moroeni 0-0 şi 2-3

Clasament (în caz de egalitate de puncte între toate 3)*
1.Moroeni 3 2 1 0 4-2 7p
2.Ungureni 4 1 1 2 4-10 4p
3.Brezoaele 3 1 0 2 7-3 3p
*la egalitate de puncte între două echipe, primul criteriu: rezultatele directe

Una peste alta, cea mai avantajată ar fi FC Brezoaele, care având (şi) actele depuse, poate trage o... „fugă” la MTS, pentru a profita de ocazie! Nu vedem de ce ar da cu piciorul unei astfel de ocazii!... Dar cine ştie ce surprize ne mai poate oferi „timpul”…

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii