5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

zidurititu2023oct6Dambovitapenet, Liga 4 / Oficialii de la Roberto Ziduri au prezentat un interviu cu antrenorul principal Criisti Bădoiu, din care am ”spicuit” și noi în cele ce urmează! Vă invităm să vedeți ce spune tehnicianul celor de la Ziduri despre lupta pentru titlu, dar și ce și-ar dori să schimbe în retur! 




”- Domnule profesor, Roberto Ziduri terminat turul pe locul 2, la trei puncte de Titu. Sunteti multumit de evolutia echipei?
- Atât timp cât am terminat turul campionatului pe locul 2, nu putem fi mulțumiți de evoluția echipei per total. Am alternat meciuri bune, cum ar fi victoriile cu Gura Șutii, care ne-au adus Supercupa și locul 1, solitari, în etapa a 6-a, cu niște meciuri mai puțin reușite, ca egalul de acasă cu Urziceanca de acasă și înfrângerea de la Potlogi, care ne-au făcut să iernăm la 3 puncte de locul 1.

- Ce intentionati sa schimbati in jocul echipei in retur?
- Primul lucru care trebuie schimbat este mentalitatea jucătorilor. Indiferent dacă este Liga 4, nu poți câștiga meciurile doar prin simpla prezență în teren, doar cu numele. Alt aspect important este îmbunătățirea jocului pozițional, ideea fiind de a avea mai multă răbdare pe faza ofensivă.

-  Urban Titu este principala contracandidata? Ii luati in calcul si pe cei de la Gura Sutii la campionat?
- Cum matematica nu este o opinie, Titu pleacă cu prima șansă, având 3 puncte avans față de noi și 6 puncte mai mult decât Gura Șutii. Dar fotbalul este frumos deoarece este imprevizibil și sperăm ca Gura Șutii să-și câștige meciul de acasă cu Titu, din etapa a doua, iar din acel moment să ducem o luptă în 3 pentru câștigarea campionatului, ceea ce ar fi perfect pentru noi și frumos pentru fotbalul dâmbovițean.” - Sursa: facebook, Roberto Ziduri


______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii