1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu3Dambovitapenet, Fotbal Județean / În fotbalul românesc, într-adevăr, există o mare provocare legată de arbitraje! Este un fapt cunoscut și recunoscut, pe alocuri chiar și de către oficiali! Dar de aici și până la amenințări, jigniri sau chiar violență, chiar și verbală, este cale lungă! Am spus-o și o vom repeta ori de câte ori va fi nevoie, violența nu aduce nimic bun, nimic constructiv! 



Dacă aruncăm o privire pe ultimele decizii ale Comisiei de Disciplină și Etică vedem că din cele aproape 30 de de hotărâri mai bine de o treime au legătură cu cele spuse mai sus! Domnilor, doriți calitate și competiții frumoase. Dar cum se poate ajunge acolo dacă dumneavoastră nu respectați competițiile? Nu așa se rezolvă provocările... 

Nu știm dacă sunteți la curent, dar, periodic, Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița reține de la delegări o serie de arbitri! Și, din informațiile pe care le avem, aceste sancțiuni vor fi din ce în ce mai dure! Așa că există pârghii legale de a stopa erorile ”voite” . 

Noi, indiferent de echipă sau de situație, nu vom tolera astfel de comportamente! 

Doriți ca fotbalul să se schimbe? Schimbați-vă dumneavoastră mentaliatea! Vreți respect? Respectați dumneavoastră competiția, adversarii, oficialii! Provocări vor fi, dar atât timp cât dialogul este înlocuit cu violența - verbală sau fizică - lucrurile vor degenera! 


Valul de decizii care au avut legătură cu oficialii partidelor, în doar o săptămână!

Vasile Drăgoi (Viitorul Ocnița) - Suspendare 2 jocuri conf. art. 45.3, 63.1 g, art. 63.2.1 și 65aRD și o penalitate sportivă de 200 lei (anexa taxe), injurii aduse arbitrului.

Ionuț Neagoe (Unirea Bucșani) - Suspendare 2 jocuri conf. art. 45.3, 63.1 g, art. 63.2.1 și 65aRD și o penalitate sportivă de 200 lei (anexa taxe), injurii aduse arbitrului.

Ninel Mandu (Unirea Ungureni) - Suspendare 2 jocuri conf. art. 65a și o penalitate sportivă de 200 lei (anexa taxe), injurii aduse arbitrului asistent.

George Stîngă (Gloria Bucșani) - Suspendare 8 jocuri conf. art. 45.3,65a, 65b, RD și o penalitate sportivă de 500 lei (anexa taxe), injurii, bruscarea arbitrului.

Daniel Toma (Viitorul IL Caragiale) - Suspendare 16 jocuri conf. art. 65d și o penalitate sportivă de 1000 lei (anexa taxe), lovește arbitrul cu antebrațul.

Marian Pîrvu (Viitorul IL Caragiale) - Suspendare 6 jocuri conf. art. 65b și o penalitate sportivă de 300 lei (anexa taxe), bruscarea arbitrului.

Constantin Tache (Gloria Mănești) - Suspendare 2 jocuri conf. art., 52.1a RD și o penalitate sportivă de 200 lei (anexa taxe), inurii aduse arbitrului asistent.

Olimpia Morteni - În baza art.82.2 raportat la 83.2d RD dispune o penalitate sportivă în cuantum de 500 de lei, aruncarea de către proprii suporteri a unei sticle pe terenul de joc, în direcția arbitrului asistent.

Marius Paparete (Olimpia Morteni) - Suspendare 6 jocuri în baza art. 52.2a, RD și o penalitate sportivă în cuantum de 300 de lei, comportare jignitoare față de arbitru în mediul online.

Alexandru Pantazi (Olimpicii Ulmi) - Suspendare 2 jocuri conf. art. 65A RD și o penalitate sportivă de 200 lei (anexa taxe), injurii la adresa arbitrului asistent.

Sursa: AJF Dâmbovița


______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii