5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cartonasrosu2Dambovitapenet, Fotbal Județean / Așa cum v-am mai informat, lucruri bune se întâmplă la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița! Și când spunem asta ne referim la una dintre ultimele decizii venite dinspre forul fotbalului dâmbovițean, cu privire la activitatea arbitrilor de calitate, scuzati termenul, ”îndoielnică”! 



Cei de la AJF Dâmbovița ne anunță că  ”5 arbitri au fost reținuți de la delegări, după ultimele două etape de campionat și una de cupă”! Nu putem decât să salutăm această decizie și să sperăm că arbitrii sancționați vor învăța ceva din lecția aceasta!

Felicitări, AJF! Atât pentru deciziile luate, cât și pentru transparență!


______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii