5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

zidurivoinesti20223Dambovitapenet, Liga 4 / Etapa viitoare, a zecea în ordinea cronologică a sezonului, aduce față în față două dintre candidatele certe la titlul de campioană județeană - Roberto Ziduri și Urban Titu. Până atunci cele două trebuie ”să rezolve” meciurile de sâmbătă - Ziduri la Ocnița și Titu - acasă cu Burduca.



Ei bine, se pare că la Ziduri, ceva nu ”merge”! După ce la Brezoaele Roberto a reușit să întoarcă rezultatul ca în filme, etapa trecută, n-a avut ”libertatea”, în fața unui adversar ceva mai abordabil, să-și treacă în cont cele 3 puncte! Ba mai mult, amfitrionii au mai ratat și un penalty! Așa că ne întoarcem la declarația lui Adrian Grigore, care are un mare ”sâmbure” de adevăr - ”principalii adversari suntem noi” . În același timp, finalul acestei declarații - ”principala contracandidată este Recolta Gura Șuții nu Urban Titu” pare să fi pus presiune taman pe umerii coechipierilor!

Este sau nu Urban Titu un adversar mai facil decât Libertatea Urziceanca, pentru a nu mai vorbi de Recolta Gura Șuții? Sigur, răspunsul îl vom afla sâmbăta viitoare, după meciul de la Odobești.

Așa că stăm și ne întrebăm și noi: pe umerii cui stă presiunea? Pentru că Urbanul nu are prea multe de pierdut, atâta vreme cât pare a fi în grafic, în vreme ce Roberto Ziduri stă cu ochii mai mult pe Recolta Gura Șuții, aflată la patru pași în spate, iar liderul are și golaverajul de partea sa - cel puțin deocamdată, plus un meci ceva mai ușor în etapa curentă.

Dar să nu uităm că suntem abia înaintea etapei a noua și multe se mai pot întâmpla până la final, dacă nu cumva până în iarnă! Cert este că lupta pentru supremație este în desfășurare și, cum este de de ce mai multe ori, câștigă cine greșește mai puțin!

Succes ambelor formații! 


_______

INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii