1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)
branisteagurasutii2023Dambovitapenet, Liga 4 / ”Să știți că formația din Gura Șuții nu și-a spus ultimul cuvânt. Să nu uităm că Recolta va juca acasă atât cu Ziduri, cât și cu Titu, astfel că nu și-a spus ultimul cuvânt. Nu e scoasă din lupta pentru titlu”, ne atenționează Florin Anton, antrenorul principal al liderului - Urban Titu. 

Într-adevăr, dacă aruncăm ochii pe program, cele două meciuri de care pomenește ”Gonzo” se vor juca - pe rând - unul în această toamnă -  Recolta G.Șuții - Urban Titu (etapa a 17-a, 9 decembrie) și altul în primăvară  - Recolta vs Roberto Ziduri (etapa a 21-a, 23 martie/ în tur 2-0 pentru Ziduri). Așadar, este clar că cel puțin deocamdată Recolta rămâne în ”cărți”, mai ales că trebuie să ținem cont și de meciurile ”indirecte” - cele care contează, până la urmă, enorm în economia clasamentului!

Până la proba contrarie, avem primele dueluri indirete, chiar astăzi: Străjerii Răzvad vs Recolta Gura Șuții, Sgeata Braniștea vs Urban Titu și Roberto Ziduri - Libertatea Urziceanca - rezultate care pot schimba multe în clasament!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii