1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Dambovitapenet, Fotbal județean / Un caz cu totul inedit, dar care ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru toată lumea! Totul s-a petrecut la un meci de Liga a 4-a în campionatul județean Bistrița-Năsăud (după cum relatează liga2.prosport),  Silvicultorul Maieru - Someșul Feldru. În minutul 41, arbitrul asistent 1 a considerat că nu mai poate continua dacă arbitrul nu ia atitudine împotriva antrenorului și a celor prezenți pe banca de rezerve a formației Someșul Feldru!



Centralul a întrerupt meciul și s-a îndreptat către banca de rezerve, unde cei menționați mânau semințe și fumau!

”Vă rog frumos, cei care stați pe bancă, fără țigară și fără semințe, da? Sunteți pe bancă, da. Dacă vreți cu semințe, mergeți după gard. Și fără țigară, că v-am văzut de două ori. Uitați ce ați făcut acolo, domnule!” Și pe la noi au mai existat astfel de cazuri, dar probabil că cei care ar trebui să ia atitudine sunt ceva mai... indulgenți! Oricum, de la semințe și țigări, până la o bere mai este doar un pas!

Așadar, atenție: cu regulamentul nu-i de glumit!

Și încă ceva: urmărind sancțiunile Comisiei de Disciplină și Etică legate de cei care și-au scuipat adversarul sau oficialii, sincer vorbind, acestea sunt prea blânde! Este bine de știut că scuipatul este asimilat cu comportarea violentă și trebuie sancționat ca atare! De altfel, Reglamentul Disciplinar spune clar, la art.63.2.3: suspendare de la 6 la 12 etape și nu 2-3 etape! Aici nu mai este cazul de circumstanțe sau blândețe! Iar penalitatea sportivă pe măsura actului ”golănesc”!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii