4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

tituaug2023Dambovitapenet, Liga 4 /  Astăzi, debutează noul sezon în Liga a 4-a. După cum s-au prezentat echipele în meciurile de pregătire, noi ne-am ales ales deja favoritele la titlu și implicit la barajul pentru promovare în liga 3 - Urban Titu, Roberto Ziduri și Recolta Gura Șuții! Sigur, nu înseamnă că din start sau pe parcursul competiției nu pot să mai apară și alte contracandidate! Succes, tuturor!




Etapa 1 - 19 august, ora 11.00
(în deschidere, sunt programate meciurile de juniori U19)
CSM Fieni - FC Potlogi
Străjerii Răzvad - Roberto Ziduri
Flacăra Șuța Seacă - ACS Burduca
Unirea Bucșani - Săgeata Braniștea
Viitorul Voinești - Bradul Moroeni
Voința Tătărani - Urban Titu
Recolta Gura Șuții - Viitorul Ocnița
FC Brezoaele - Libertatea Urziceanca


Străjerii Răzvad - Roberto Ziduri
Meciul zilei pare a fi cel de la Răzvad, chiar dacă Străjerii nu mai este una dintre principalele candidate la fotoliul de lider! Oricum, oaspeții vor avea o misiune extrem de dificilă și probabil că cine va reuși să înscrie primul gol va deveni automat favorită la câștigarea meciului! Totuși, nu este exclusă nici varianta de X PSF, care pare până la urmă cea mai apropiată de calculul hârtiei.

Voința Tătărani - Urban Titu
Urban Titu are prima șansă la victorie, Chiar dacă debutează în deplasare, pe terenul unei noi promovate. Totuși cu toată euforia promovării, gazdele nu credem că vor reuși să încurce socotelile oaspeților. De aceea mizăm pe o victorie a Urbanului!

Recolta Gura Șuții - Viitorul Ocnița
Recolta Gura Șuții va primi vizita Viitorului Ocnița - încă o nou promovată. Nu vedem cum gazdele vor rata șansa primei ”recolte” în debutul sezonului. Așa că se impun un solist 1...

Unirea Bucșani - Săgeata Braniștea
Cea de-a treia nou promovată - Săgeata Braniștea - are și ea o deplasare grea, mai ales că pe Dalles Parc, ”spartanii” cedează greu puncte! Cu siguranță că oaspeții vor încerca să facă față cu brio debutului în primul eșalon al fotbalului dâmbovițean, dar nu putem trece peste încă un solist 1!

FC Brezoaele - Libertatea Urziceanca
Încă o dispută care ar putea candida la ”meciul zilei”, dar nu mai este un secret în faptul că Brezoaele este și credem că rămâne una dintre echipele care furnizează cele mai multe surprize - fie acasă, fie în deplasare! Oricum, noi excludem din start remiza, ceea ce ne determină să alegem 1 sau 2! Dacă aveți altă părere, o așteptăm!

CSM Fieni - FC Potlogi
”Muntenii” nu mai formează o echipă de temut. Este părerea noastră, confirmată de altfel de rezultatele din sezonul trecut. Totuși, rămânem la părerea că echipa de sub Leaota are prima șansă, într-un meci cu cel puțin 3 goluri, gazedele primind în sezonul trecut 89 de goluri, iar oaspeții marcând 76, cifre care ne îndreptățesc să credem că nu ne înșelăm!

Flacăra Șuța Seacă - ACS Burduca
În sezonul trecut, cele două și-au împărțit punctele, câștigând pe teren propriu (3-1 Burduca - acasă, respectiv 5-3 - Flacăra la Șuța Seac). Probabil că la fel vor evolua lucrurile și în acest sezon, fiind echipe de valori apropiate. Deci vom încerca tot un solist 1, deși mai bun ar fi, în cele din urmă, 1 PSF!

Viitorul Voinești - Bradul Moroeni
Două echipe ambițioase, mai ales când joacă acasă! Credem că Viitorul pornește cu prima șansă, deși o remiză n-ar fi exclusă. Așa că pentru ”siguranță” să încercăm 1X!

Etapa a 2-a, 26 august, ora 11.00
FC Potlogi - Libertatea Urziceanca
Viitorul Ocnița - FC Brezoaele
Urban Titu - Recolta Gura Șuții
Bradul Moroeni - Voința Tătărani
Săgeata Braniștea - Viitorul Voinești
ACS Burduca - Unirea Bucșani
Roberto Ziduri - Flacăra Șuța Seacă
CSM Fieni - Străjerii Răzvad

Click pe poză, pentru delegări
delegarietapa1aug23

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii